- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
Aktív témák
-
mor
tag
válasz
ragazzo
üzenetére
a hivatalos oldalról szedtem le az iso-t, és csak akkor kér jelszót hogyha cd-ről bootolok, ha vmwareben vagyok akkor automatikusan belép. szóval a problema érthetetlen.
kipróbáltam a user-pass variációkat egyik sem működött, az egészben a vicc hogy az előzö ubuntu a 6-nál nem volt ilyen problémám.
közben leszedtem az alternate verziót, majd megnézem azt legfeljebb felrakom text installal.
köszönöm szépen a segítséget. -
mor
tag
Hi!
felszeretném rakni az ubuntu 7.04-et de miután a live cd elindul a bejelentkezésnél megáll, és kéri a usert és a passt. viszont vmwareben megnéztem és ott a login automatikus. viszont ha cdről bootolok akkor ezt nem teszi meg.
kérdés hogy hogyan tudnék belépni hogy elkezdhessem a telepítőt.
semilyen leírásban nem leletem rá hogy mi a live cd user neve és hogy mi a pass.
kérlek segítsetek.
ha már valahol le volt írva akkor bocsi de sajnos nincs időm végignézni a topikot.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Revolut
- Crimson Desert
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest