Hirdetés
Aktív témák
-
deathtania
senior tag
na ezt még nem próbáltam, mert nem találtam meg.
ha letöltöm ezt az izét, azzal mit kellene csinálnom? kezdő vagyok még ubuntuban, és a sima csomagkezelő nem csinál semmit, csak megnyitja.
bár már lassan kezd elrobbanni az agyam, és lehet, hogy inkább felrakok egy win7et. azzal sosem volt ennyi problémám...
-
deathtania
senior tag
-
deathtania
senior tag
most dugtam be az ubuntus gepembe egy netgear usb sticket, de nem ismeri fel, es nem tok netezni rajta. segitsetek pls, hogy tudnam megcsinalni valahogy? most is telomrol irok.
-
deathtania
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
óóó igennnn.

köszönöm!!!!!

már csak egy kérdésem maradt, hogy a Physical id 0, az a procc hőmérséklete akar lenni? (core0 és 1 az ok, hogy a magoké
)
mert igazság szerint egy Celeron G530as procc van a rendszerben, és a grafikus mag hőmérséklete érdekelne, hogy az nem forr-e fel. de gondolom, ha ez a procc hőmérséklet, akkor az is bele van számolva.
-
deathtania
senior tag
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
hosszú idő után ismét ubuntu-val próbálkozom, de most egy csaj gépére pakolom fel (facebookozni meg msn-ezni ez is jó).
egész jól haladok a kis megismeréssel, de valahogy szeretnék egy alkatrész hőmérséklet kijelzést megvalósítani. próbálkoztam ezzel a leírással, amit gugliban találtam, de már ott elakadtam, hogy tálcára jobb katt és menü... na nálam ez nem akart kijönni sehol. 11.1es, azaz legújabb Ubuntu van fent, és pls segítsetek, hogy van-e valami jó kis program, ami megoldást tud nyújtani nekem.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest