Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ha csak az MBR ment gallyra attól az adat még ottvan/volt. Sőt az MBR-t is vissza lehet állítani. Meg a partíciós táblát is. Mondjuk btrfs-el még nem próbáltam, szóval lehet, hogy az ellen nem véd.
De legalább megtanultad, hogy nem szabad "játszani" a fontos adatokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
body007: Zavarja a szépérzékem, hogy minden tökéletes, csak az nem
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg. -
h-yle
addikt
Üdv!
Nemrég feltettem egy EEEPC 900-ra (900MHz Celeronos verzió) 10.4-es NBE-t. Fel voltam készülve pár napnyi terminálban/fórumokon való túrásra, de nem kis meglepetésemre minden azonnal működött. Azt hittem álmodom.

A kezdeti sokk után viszont észrevettem, hogy az akkut nem jól kezeli a rendszer. Azt írja, hogy 0.7Wh épp a töltöttség, a maximális meg 0.8 (egyébként 43,7 vagy valami hasonló) töltési idő meg 20 óra 1.9%-ra.
XP alatt nem volt ilyen gond, és az akku is bírja legalább egy órát (tovább még nem próbáltam), szóval valami szoftos nyűg van. Erre van valami megoldás?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.