Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Már kezdem érezni...
Felraktam,ahogy ígértem a 8.04-et karöltve az Opera 9.52-el (legalább egy ismerős alkalmazás legyen
) ééés flash beépülő telepítése? Ülltem rajta egy órát az tuti.
Kiválasztottam ezt a letöltő oldalon: Adobe Flash Player version 10.0.12.36
.deb for Ubuntu 8.04+ , csomagkezelő feltette , bögésző restart... semmi váltózás
, gép restart....szintén semmi
Gondoltam,akkor legyen google , ezt találtam
6.2.4) Adobe Flash Player című bekezdésnél leírtakat végrehajtottam ,és müködik.
De a hivatalos oldalról miért nem a müködőképes vezíó kerül letöltésre ill. telepítésre,ha még választani is kell?
( Merthogy fent volt onnan a "flashplugin" ,de nekem a "flashplugin-nonfree" kelett volna.)
Mindegy bemelegítésnek jó volt és végül megoldódott ez a pofonegyszerű problémám.
Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ééés flash beépülő telepítése? Ülltem rajta egy órát az tuti.
, gép restart....szintén semmi