Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts #5415 üzenetére
uh.. bocs core2. kicsit utánajártam és amit linkeltél azt is átlehet konfigolni. sry csak megzavart a hardver monitor
TX!
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts #5415 üzenetére
Köszi.
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
Ilyen abszurd dolgokat meg nemakarok beirni gogléba pl: "oldalt futo hirek linux"
habár lehet kidob valamit.. be is irom
Másik problémám, cégnél rendszergazda nem kicsit "lusta" és sajnos szerintem én többet értek hozzá mint ö ami már vicc.(nemtud felrakni linux alá egy müködö xpt.)
Szoval a probléma.: Bekapcsolom a gépet rendszer fölál szépen(ubuntu 7.10), felmegyek firefoxal netre és közbe elinditom netrádiot meg mondjuk 2 honlapot is.. és néha azt csinálja a rendszer hogy gondol egyet és elszürkiti a képet és kikelllönöm a futo programot mert siman nemlehet bezárni. Azt vettem észre hogy ezt akkro csinalja amikor egyszere több helyröl jönnek az adatok netröl és sokmindent kellene betölteni. Esetleg ha van valakinek ötlete osza emg plz mert napja várom a rendszergazdát.Elöre is tx és a másik kérdésben is várok ötleteket.
SZERK!:
Találtam egy progit gDesklets. Elméletileg ezzel meglehet csinaálni amit mondtam ha esetleg valaki tud más/jobb modszert szoljon plz tx.
Aktív témák
- Projektor topic
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest