Hirdetés
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Nálam tapasztaltabbak kiigazítanak.
Ubuntu -
Kubuntu - Windows közelinek mondják
Xubuntu - erőforrástakarékosabb, ha az előzőek lassúak
Lubuntu - Extrém gyors, de kicsit fapadKvázi fentről lefelé haladva a csicsától a fapadig. Lassútól a gyorsig. A szoftverek mindegyiken egyformán futnak, hiszen Ubuntu mind.
Attól függ milyen erős a géped, és hogy melyik fog tetszeni. Ezek függvényében dönts. Live CD-ként előbb próbáld őket ki. -
törölt tag
válasz
barack21
üzenetére
mivel én se ismerlek és nem tudom hogy mire használnád, mit szeretnél, mit szeretsz, stb, ezért lövésem sincs.
ha van pendrive-od legalább 1 gigás akkor unetbootin pl jó társad lehet, azzal készíthetsz live pendriveokat, és végigpróbálgathatod mi mi tud milyen felületek vannak, melyik tűnik kézreállónak.
én legalább 20 disztrót végigpróbálgattam amire összeállt a mostani végül.a cuccok fület ha kitöltötted volna az adatlapodon akkor már el tudtunk volna indulni esetleg valamerre

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest