Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem azért nem feltétlenül okos dolog így ráfogni teljesen látatlanban a problémára, hogy a kernek energiagazdálkodása. lehet, hogy az, de lehet akármi más is, ezt egy módon lehet kideríteni.
egyébként pedig ott a kernel csomagolók ftp-je, tessék feltenni a 3.3.x vagy 3.4.x kernelt, abban már javítva van.
"sudo dpkg -i fájlnév.deb", aztán ki lehet próbálni. -
Fooler89
őstag
"Túláramot ad, ez okozza."
Hidd el nekem ilyen nem létezik.
Legalábbis amit te állítasz, de úgy olvastam, hogy te már ezt ezerszer felhoztad és ezerszer beszéltek veled, hogy állj le. De ha nem, akkor légyszíves linkeld nekem azt a cikket ahol ezt írták. Lefordítom neked ha gondolod, de fejezd be a flém keltést!Nowhereman: fejtsd ki nekem, hogy hol fagy meg neked az ubuntu.
Annyi marhaságot összehordtok...
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest