Hirdetés
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem azért nem feltétlenül okos dolog így ráfogni teljesen látatlanban a problémára, hogy a kernek energiagazdálkodása. lehet, hogy az, de lehet akármi más is, ezt egy módon lehet kideríteni.
egyébként pedig ott a kernel csomagolók ftp-je, tessék feltenni a 3.3.x vagy 3.4.x kernelt, abban már javítva van.
"sudo dpkg -i fájlnév.deb", aztán ki lehet próbálni. -
Fooler89
őstag
"Túláramot ad, ez okozza."
Hidd el nekem ilyen nem létezik.
Legalábbis amit te állítasz, de úgy olvastam, hogy te már ezt ezerszer felhoztad és ezerszer beszéltek veled, hogy állj le. De ha nem, akkor légyszíves linkeld nekem azt a cikket ahol ezt írták. Lefordítom neked ha gondolod, de fejezd be a flém keltést!Nowhereman: fejtsd ki nekem, hogy hol fagy meg neked az ubuntu.
Annyi marhaságot összehordtok...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest