- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
szaszayanou
üzenetére
Nálam se nyílt se zárt esetén nincs változás. Nálam is olyan, mint ahogy te is írod. ATI 5470-esem van laptoban.
Unity2D esetében halkabb egy fokkal, még a Jupiter-t raktam fel rá... hát ... powersave módban halkabb, nem füstöl annyira
. De akkor meg már elég hasznavehetetlenek a linux disztrók, ez az ubi is, akkor már nem lehet vele nagyon internetezni sem, orosz rulett effektus van vele.A mageia 2 ilyen téren szerintem az egyik legjobb. Sőt a legjobb amihez volt közöm. Nem annyira füstölt, mint a többi esetében. Jó persze, egy Windows 7-t sosem fog elérni a Linux, de elfogadható volt. Bár látszik azon, hogy béta, és elég kevés szoftver van hozzá és nehézkés is a kezelése, ahhoz már hard linuxosnak kell lenni. Nálam wifi ott nem jött össze.
Visszatérve, nem csak Ubuntu volt ilyen nálam, hanem a Linux Mint is... Lehet minden ami Ubuntura épül (esetleg Debian) az szereti az én cpu-mat is magasan járatni. Alapállapotban, 55 fok, Egy Fájlkezelő és Firefox esetében már 70 fokot mutatott a szoftver... én egy első generációs Core i3-as procit használok. Szal nálam ilyen paraméterek mellett füt
. Ha 30 fok lesz, én úgy is félreteszem akkor a gnu/linux disztrókat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenkinek: Valahogy megkéne hekkelni az Ubuntut 12.04, 11.04 édes mind1.
Fájlmásolás lassú a winyón... Ha 1GB feletti fájlt másolok, akkor majdnem olyan gyors mint a win7, akkor kb 15mbps, de ha olyan 0.2GB-1GB közötti fájlok vannak, na akkor jelentősen lecsökkenti 4-5 mbps sebességre a másolást.
Valakinek van ötlete, hogy ezt hol lehet beállítani?
-
válasz
szaszayanou
üzenetére
Aha. Nem tudom, én arról tudok nyilatkozni, hogy akkor volt hangosabb a gép amikor nem volt fenn az nvidia driver, csak a nouveau.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. De akkor meg már elég hasznavehetetlenek a linux disztrók, ez az ubi is, akkor már nem lehet vele nagyon internetezni sem, orosz rulett effektus van vele.
. Ha 30 fok lesz, én úgy is félreteszem akkor a gnu/linux disztrókat