Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Elvileg a Canonical az Ubuntuhoz csinál patcheket, amik az Ubuntuhoz letölthető kernel source csomagban vannak a kernel mellé pakolva.
Nekem volt ilyen szívásom, hogy a vanilla kernelt leforgatva nem indult el a gép, Ubuntu patchesel meg simán... És ugyanúgy csinálam...
De amúgy az Ubi patchek főként speckó laptopokra, ilyesmik vonatkoznak (pl. nekem ki kellett hagynom a HP XE3-ra írt modult, mert nem fordult le -> egy HP XE3-ra fordítottam amúgy -> se energiagazdálkodás, se speckó gombok nincsenek...) -
sztikac
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
A kernelt kik fejlesztik?
Kicsit régebbi , de nem sokat változtak az arányok.pl. Red Hat és a Canonical "bedolgoznak" oda, vagy külön megy a fejlesztés? Vagy ezek a cégek csak a kernelhez teszik a körítést, és abba nem szólhatnak bele?
A RedHat az egyik legnagyobb kernelfejlesztő, a Canonical nem hiszem, hogy bármibe is túlságosan beleszólna.
Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi