- Autós kamerák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrofon topic
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
értő olvasás megy-e?

szókaratézni nem szokásom, csak nem szeretem, amikor valaki csúsztat. te speciális feladatok megoldását állítod be úgy, mintha egy rendszer használhatóságának alappillérei lennének (lásd az imént: k3b az használható, de csak ameddig egy annyira egyszerű feladatot nem akar megcsinálni vele az ember, amit kb egyetlen program tud megcsinálni még ms környezetben is, ráadásul a felhasználók túlnyomó többségének fogalma sincs róla, hogy az mi, nemhogy szüksége lenne rá valaha is), pedig nem azok. (ezt fogalmaztam meg az előbb, csak úgy tűnik túlbonyolítottam.)
megjegyzem nem túl elegáns rögtön a vita elején elkezdeni személyeskedni. ha most felvenném a kesztyűt, pár hsz múlva elérnénk a szokásos szintet, hogy itt téged mindenki bánt, meg egyébként sem ért senki semmihez, csak te vagy helikopter. kösz de nem.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest