Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Miért?? Ha az iso eleve bootos, akkor az lesz a kiirt média is, nem?
Nem foglalkoztam még ezzel, mert eddig nem jött elő ilyen gond..Vagy úgy érted ha te akarod létrehozni a bootos cd-t? Mert azt nem vágom, de Nero alatt szerintem megy.. Megnéztem, tudja, sőt, fel is ajánl egy dosboot imaget hogy alá rakhatod a készülő cd/dvd-nek
Naggyon patent 
-
vicces
addikt
na én is közdöttem ezzel az elmúlt pár napban.
windows alatt az Universal USB Installer illetve a YUMI csodákra képesek.
bármilyen isot bármilyen médiára rávarázsol, működő boot sectorokkal. de jaj nekünk ha nincs windows...
szerencsére nálam a braserio ki tudott irni cd képfájlt dvd-re ami később bootolt is..
viszont igy elő kellett szednem az usbs meghajtómat, a tápkábelt hozzá, az usb kábelt valamint üres lemezt kellett keresnem. persze cd-m már nem volt itthon csupán néhány dvd szerencsére.
évek óta nem vásároltam már ezekből az adathordozókból és később sem szeretnék.pedig én csak egy linux iso-t akartam felrakni a mindig a gépemben lévő 2 gigás sdkártyára..
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem foglalkoztam még ezzel, mert eddig nem jött elő ilyen gond..
Naggyon patent 

viszont igy elő kellett szednem az usbs meghajtómat, a tápkábelt hozzá, az usb kábelt valamint üres lemezt kellett keresnem. persze cd-m már nem volt itthon csupán néhány dvd szerencsére.