Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mint említettem, az ap-get remove ubuntu-desktop nem fog semmit se csinálni, az csak telepítéskor csinál.
valszeg akkor a gdm maradt fenn. beállíthatod, hogy alapértelmezésként az xfce induljon boot után. sőt, a gnome-control-centerben azt is be tudod állítani, hogy automatice belépjen xfce alá a te neveddel.
a gnome fenn maradt, de ha nincs nagyon kicentizve a vinyó, akkor jobb, ha marad. ha mindenképp xdm-t akarsz (nem akarsz...), akkor sudo apt-get install xdm.
-
zoltanz
nagyúr
Én ezzel vitatkoznék telepítettem ugyanis egy netes gépre Ubit 7.10 -et P3 500 MHZ és legalább olyan gyorsan működött mint az Ubi XFCE 7.10 (bár ennek is van némi Gnome beütése) verzió még amit ki akarok próbáni a Fluxbuntu állitólag szuper Enlightenment ablakkezelővel (BSD licenc) megáldva és minden funkció ebben is megtalálható
. Persze ezek minimalista kinézettel megáldott disztribúciók, lehet valakiknek ez nem tetszik. Azért egy 486 -os gépre nem biztos, hogy rá kéne rakni...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mini PC
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest