Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nem tudom, hogy miért kell a rendszertől független dolgokat is a hibáinak tekinteni, mikor nem azok.
Nem, ez nem így van!
Videokártya driverről beszélgettünk. Már hogy a francba ne lenne a videókártya a számítógép szerves része?, hiszen enélkül az alkatrész nélkül egyáltalán nem is működik! Ha pedig a számítógép szerves része, akkor az operációs rendszer szerves része is egyúttal. Gondold át szerintem mielőtt ilyesmit leírsz.
Az a felhasználó pedig aki a rendszert maga tudja telepíteni, az majd ha nem tud valamit akkor elolvassa a hozzá tartozó leírást, dokumentációt.
Mert abban aztán benne van ám mindaz amit te itt segítségképpen leírtál, -ugye?. Mert szerintem nincsen benne. Sőt, biztosan az is hogyan kell csommagot készíteni, hogy aztán a leírásod alapján a feketeablakban varázsolni tudjon az illető, ahelyett, hogy mindez automatikusan történne? Szóval ez mind benne van, csak meg kell tanulni angolul, le kell fordítani, meg kell tanulni, be kell gyakorolni és máris használhat valaki egy amúgy felhasználóbarátnak kikiáltott desktop oprendszert? Kedves fórumtárs, ez egy vicc! 20011 évvége van. Azért ilyen butaságokat azért ne írjunk már le ide!
Ha te nem segítettél volna ember, én sem tudtam volna valóban működő ubit csinálni magamnak. Amellett, hogy hatalmas tisztelet jár érte neked, elmondanám, hogy nem pont ez a felhasználóbarát oprendszer elsődleges ismertetőjele...
-
-
floatr
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha az atitól letöltött csomagra futtatási engedélyt ad a nautilusban, akkor duplaklikk, és már ablakban csicsereg az egész. Csak a partvonalról könnyű bekiabálni...
(#40835) qamu74 lehet h valamit félreértek, de ha abban a könyvtárban vagy és az ls parancs ki is listázza neked, akkor kicsit fázok attól a gondolattól, hogy még így sem megy
(#40836) ng0ofy jájj, mit farigcsáltál már megfelelő driver helyett?
Én amiatt vettem csak egy ati-s lapost, hogy ezzel ne kelljen szopnom.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sí, sielés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarjuk nagyon megverni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amiatt vettem csak egy ati-s lapost, hogy ezzel ne kelljen szopnom.