Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal` #36647 üzenetére
Most ugyanazt mondtad el más szavakkal.
De én épp azt mondom, hogy NINCS 100 MB-os partícióm. Azért egy diskmgmt.msc-t tudok értelmezni, tudom, hogy néz ki, ha nincs betűjele egy partíciónak. Lásd ezt a képet diskmgmt.msc-ből: [link]
Itt felül láthatóak a Windows partíciói, alul a Linuxos vinyó, amin van egy NTFS-partíció is (ahogy látható is az elnevezésből). Na, a Linuxos partícióknak (ext2, ext4) nincs betűjele.
A Windows-partícióknál meg nincs semmiféle 100 MB-os partíció. Mint látható, a C:-on van a System, Boot, Page File (az egyik), Crash Dump és az aktív megjelölés.
Most akkor vegyük a SATA1-es megoldásodat, úgy volt telepítve a Windows, hogy nem volt bent másik HDD:
"Ha SATA1en van a vinyó akkor létrehozza a 100 megás, rejtett (nincs betűjele) partíciót és oda teszi a bootmgr-t és a boot mappát (meg a hozzátartozó többi vackot). "
Nem hozott létre 100 megás, rejtett partíciót.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest