- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Pontosan erre a végkövetkeztetésre jutottam én is. Kipróbáltam a 11.04-et Unity-vel, KDE-vel. Nagyon nem jött be. A vas sem nagyon bírta. Aztán Feodora, majd a Mint. Na, a mint az majdnem megfogott, de végül is azt is elvetettem. Rá kellett jönnöm, semmi de semmi baj a 10.10-el. Csak hát az ember mindig ujjat vagy újítani akar. Ott tartok a 10.10-el, hogy már ne pofozgatom, hanem ténylegesen a munkámat végzem rajta. E-mai, böngészés, fényképek szerkesztése, néha egy kis home video szerkesztés. Egyszerűen tökéletes. Minden úgy működik rajta, ahogyan a nagykönyvben meg vagyon írva. Aszem, beleszerelmetesedtem.

Ahogyan fentebb is írták: mindent látok a főképernyőn: rendszer terhelés, hőfok, időjárás, a naptáram, stb. Csak az a fránya office ne hiányozna... Na, de ez csak egy negatívum. S van mellette rengeteg pozitívum is. A legjobb az egészben, ha mégis heggeszten támad kedvem, s nem jön össze valami (s általában nem jön össze) seperc alatt visszaállítok mindent a Rendszerment segítségével. Tehát számomra az Ubuntu 10.10 a Nr1.
S nem biztos, hogy csak user szempontból.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi