Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz Brutforsz #34204 üzenetére

Mint azt jeleztem az előbb az off (szürke színű) soraimban, "gondolatolvasó" vagy. ;)
    Ez az első, amit kipróbáltam és úgy néz ki, be fog válni több száz oldalas könyvhöz, köszönöm szépen. ;)

Van ehhez két kérdésem , mivel -hogy is fogalmazzak csak ,hogy semmibe ne ütközzek, már ha érted.. hm... - bár online olvasható a gugli -nak a book részében, de a szerző csak ezt engedi elvileg; azonban más módon olvasni a könyvét elektronikusan pedig nem. (Sikerült diplomatikusan megfogalmaznom itt publikus felületen?... :) )

1)
    Látom van egy isteni funkciója ennek a Mozilla add on -nak, hogy választható: csak a látható képernyőt akarom-e, vagy az egész böngésző oldalt. Utóbbit választva egy ÁTLAGOS
    (nem védett) böngésző oldalt teljes hosszában lement, azaz nem kell ez esetben végig scrollozni képernyőoldalanként, külön lementve. Bár amikor ÁTLAGOS oldalról van szó, ez a lehetősége add on nélkül si fenn áll a Mozilla file menüjéből.
    Csakhogy: védett böngésző oldal esetén hiába választom a teljes oldal-t az add on -ban, mégiscsak a látszó részt szedi le. Ez ellen nem tudok tenni semmit? Az adott oldal levédése ezek szerint erre az add on -ra is kiterjed?...

2)
    Egy mellékes további kérdésem: míg az instruction help oldalon látom, van egy harmadik opció fül is, nálam csak kettő szerepel, hiányzik a hotkeys, pedig hotkey- jel még hatékonyabb lehetnék, bár elég gyorsan lehet így is, azaz a fényképezőgép ikonra nyomok. (Utóbbit én inkább a status bar -ba tettem.)
    Elő lehet "varázsolni" valahogyan a hot key-t? Vagy csak azoknak jelenik meg, akik adományt adtak? Vagy nem ettől függ? (Gondolom, nem.) Netán a windows-os Mozillában jár hozzá? Esetleg nem a legfrissebb verziót szedtem le, és update-ljem ezt az add on -t és akkor lesz hot key választhatóságom is?

3)
    Még valami: néhány napja érdeklődtem itt a topicban , miképp lehet AUTOMATIKUSAN egy adott mappa összes jgp-jét négyrét vágni, majd mindkét irányban duplázni.
    Kaptam is erre parancssort, többek visszajelezték, h nekik mukodik, de nekem nem...
    Egyébként jelenleg nekem arra van szükségem, hogy KETTÉ vágjam, és nem muszáj utána duplázni. Tud erre valaki, vagy akár te, kedves Brutforsz, megoldást, ami nálam is oké? Lehet, h az a probléma, hogy Lubuntun más paramétert kellett volna használnom? (Bár ezt nem tartom valószínű okának.)

Aktív témák