Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
2 GB RAM van. Swap elvileg van.
A wifinek külön LED-je ezen a laptopon nincs, de amint kihúzom az USB-s wireless adaptert, eltűnik minden vezetéknélküli kapcsolat, még csak fel sem kínálja, tehát mintha fizikailag nem létezne wifi-kapcsolat.
Külön engedélyezni hogyan lehet?
Tudom valahogy ellenőrizni, hogy egyáltalán még fizikailag elérhető-e még a wifi-cucc? hardinfo-ban nézem, de egyelőre nem látom.(#32816) PuMbA: OK, érthető.

Majd lehet, hogy ismét átvariálom, és ráhúzok egy 32 bites Linuxot, bár már a tököm tele van az egésszel, már nem tudom, hanyadik verziót próbálom.
Lehet, hogy marad a Windows erre a gépre. De akkor is érthetetlen, amikor kézhez kaptuk, 32 bites 9.10-es volt rajta, teljesen elfogadható tempóval működött.
Mellesleg nem működik a suspend state és a hibernate sem...
Szerk.:
most bementem a Rendszerfigyelő (System Monitor) nevű programba, és ott azt látom, hogy 0 bájtot használt a swapból. fstabban is látszik, meg free parancsra is látszik, hogy még rendelkezésre áll 1280 MB szabad swapterület.
Miért nem swapol egyáltalán?
Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest