Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek #28068 üzenetére
igen, nem gondoltam, hogy ennyi különbség van a két megoldás közt, dehát a saját hibáiból tanul az ember...
megpróbálom a régebbi verziót valahogy előásni synapticban. hogy lehet beszerezni az ubuntus csomagot? amúgy megy a gép, eddig nincs baja látszólag, fut az acpid is, csak nem tudja leszedni, hogy visszategyem a régit (vagyis úgy gondoltam, hogy előbb leszedem, aztán felteszem a repóból megint, ami már a régi verzió lesz, csak nem tudja eltávolítani, bár lehet, hogy jobb is nekem). csak attól tartok, hogy egy újraindítás után már nem lesz ilyen rózsás a helyzetaz ikonokat úgy értem, hogy a toolbaron nem ikonok vannak, csak szöveg. tehát nem ott van egy ikon a vastagított meg dőlt betűknek, hanem ott a szöveg, hogy vastagított meg dőlt.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged