Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen, nem gondoltam, hogy ennyi különbség van a két megoldás közt, dehát a saját hibáiból tanul az ember...
megpróbálom a régebbi verziót valahogy előásni synapticban. hogy lehet beszerezni az ubuntus csomagot? amúgy megy a gép, eddig nincs baja látszólag, fut az acpid is, csak nem tudja leszedni, hogy visszategyem a régit (vagyis úgy gondoltam, hogy előbb leszedem, aztán felteszem a repóból megint, ami már a régi verzió lesz, csak nem tudja eltávolítani, bár lehet, hogy jobb is nekem). csak attól tartok, hogy egy újraindítás után már nem lesz ilyen rózsás a helyzet
az ikonokat úgy értem, hogy a toolbaron nem ikonok vannak, csak szöveg. tehát nem ott van egy ikon a vastagított meg dőlt betűknek, hanem ott a szöveg, hogy vastagított meg dőlt.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest