Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Milyen billentyűzetet vegyek?

Aktív témák
- 

Siriusb
veterán
válasz

upszilon

üzenetére
						Én nem bánom, ha valaki elmondja a véleményét, de hosszú hetek óta Te gyakran dühöngve, támadólag, sértődötten teszed. Elmondtad egyszer, elmondtad kétszer és sokszor véleményedet pl. a linux biztonságáról. Elolvastuk. Ez a te véleményed, de ne hőbörögj már, fogadd el, hogy másoknak - ebben is (?) - eltér a véleménye.
Már többször előfordult, hogy majdnem írtam, fejezd be, csak nem akartam a fórumot még jobban szétoffolni.
Sajnos azt látom, hogy rontod a színvonalat, és segítőkész, valószínűleg linux témában Náladnál jártasabb embereket nevezel tudatlannak.
Mint más is írta régebben, nem muszáj itt lenned és látogatnod a fórumot. Gyanítom sokan megköszönnék Neked, ha nem mételyeznéd az itt folyó társalgást.
Részemről nem bánnam - ha másként nem megy -, egy moderátor venné kezébe a dolgot. - 

moma
őstag
válasz

upszilon

üzenetére
						pont te vagy az aki roppant káros dolgot csinál. ha szeretnél a tevékenységedről olvasgatni akkor hajrá. nyilván a minimális tapasztalattal rendelkező userek jókat nevetnek vagy épp bosszankodnak rajtad. de lényegében besoroltak a komplett őrült kategóriájába, aminek sacc egy alternatívája van, hogy egyszerűen rossz indulatúan manipulálni próbálsz(én erre hajlok). és ha nem lennének itt komplett kezdők, akiket félrevezethetsz, akkor valószínűleg a többség egyszerűen figyelmen kívül hagyna, így viszont egyfajta kötelessége mindenkinek, hogy amikor újrakezded, akkor szóljon, hogy kedves gyerekek ne menjetek az őrült bácsi után, mert nem tudja mit beszél vagy épp tudja és akkor annál rosszabb...

Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
 - Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest