Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem bánom, ha valaki elmondja a véleményét, de hosszú hetek óta Te gyakran dühöngve, támadólag, sértődötten teszed. Elmondtad egyszer, elmondtad kétszer és sokszor véleményedet pl. a linux biztonságáról. Elolvastuk. Ez a te véleményed, de ne hőbörögj már, fogadd el, hogy másoknak - ebben is (?) - eltér a véleménye.
Már többször előfordult, hogy majdnem írtam, fejezd be, csak nem akartam a fórumot még jobban szétoffolni.
Sajnos azt látom, hogy rontod a színvonalat, és segítőkész, valószínűleg linux témában Náladnál jártasabb embereket nevezel tudatlannak.
Mint más is írta régebben, nem muszáj itt lenned és látogatnod a fórumot. Gyanítom sokan megköszönnék Neked, ha nem mételyeznéd az itt folyó társalgást.
Részemről nem bánnam - ha másként nem megy -, egy moderátor venné kezébe a dolgot. -
moma
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
pont te vagy az aki roppant káros dolgot csinál. ha szeretnél a tevékenységedről olvasgatni akkor hajrá. nyilván a minimális tapasztalattal rendelkező userek jókat nevetnek vagy épp bosszankodnak rajtad. de lényegében besoroltak a komplett őrült kategóriájába, aminek sacc egy alternatívája van, hogy egyszerűen rossz indulatúan manipulálni próbálsz(én erre hajlok). és ha nem lennének itt komplett kezdők, akiket félrevezethetsz, akkor valószínűleg a többség egyszerűen figyelmen kívül hagyna, így viszont egyfajta kötelessége mindenkinek, hogy amikor újrakezded, akkor szóljon, hogy kedves gyerekek ne menjetek az őrült bácsi után, mert nem tudja mit beszél vagy épp tudja és akkor annál rosszabb...
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest