Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Siriusb

veterán

válasz upszilon #23944 üzenetére

Én nem bánom, ha valaki elmondja a véleményét, de hosszú hetek óta Te gyakran dühöngve, támadólag, sértődötten teszed. Elmondtad egyszer, elmondtad kétszer és sokszor véleményedet pl. a linux biztonságáról. Elolvastuk. Ez a te véleményed, de ne hőbörögj már, fogadd el, hogy másoknak - ebben is (?) - eltér a véleménye.
    Már többször előfordult, hogy majdnem írtam, fejezd be, csak nem akartam a fórumot még jobban szétoffolni.
    Sajnos azt látom, hogy rontod a színvonalat, és segítőkész, valószínűleg linux témában Náladnál jártasabb embereket nevezel tudatlannak.
    Mint más is írta régebben, nem muszáj itt lenned és látogatnod a fórumot. Gyanítom sokan megköszönnék Neked, ha nem mételyeznéd az itt folyó társalgást.
    Részemről nem bánnam - ha másként nem megy -, egy moderátor venné kezébe a dolgot.

• moma

őstag

válasz upszilon #23944 üzenetére

pont te vagy az aki roppant káros dolgot csinál. ha szeretnél a tevékenységedről olvasgatni akkor hajrá. nyilván a minimális tapasztalattal rendelkező userek jókat nevetnek vagy épp bosszankodnak rajtad. de lényegében besoroltak a komplett őrült kategóriájába, aminek sacc egy alternatívája van, hogy egyszerűen rossz indulatúan manipulálni próbálsz(én erre hajlok). és ha nem lennének itt komplett kezdők, akiket félrevezethetsz, akkor valószínűleg a többség egyszerűen figyelmen kívül hagyna, így viszont egyfajta kötelessége mindenkinek, hogy amikor újrakezded, akkor szóljon, hogy kedves gyerekek ne menjetek az őrült bácsi után, mert nem tudja mit beszél vagy épp tudja és akkor annál rosszabb...

Aktív témák