Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Semmit sem értesz, tömény butaságot beszélsz. Még egyszer mondom, a virtualizácsiós szerverfelügyelet és az ubin a Virtualbox elvi működése két külön dolog. Tecnikailag semmi közük egymáshoz. Próbálj meg tájékozódni és ha megvan, ideje lenne megkövetned engem. De ne gondold, hogy engem ez érdekel. Neked volt renoméveszteség. Te harcolsz a fórumos tekintélyért. Én az ilyesmivel nem törődöm. Engem hidegen hagynak ezek a primitív érzelmi dolgok...
(#21067) ZCoyote: "Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg."
Perszehogy nem! Értékes "elsődleges feledatmegoldás" (vagyis valódi munka) szempontjából a játék is mihaszna dolog. Profit-termelő képessége mégis kimagasló. Én a Virtualbox és társait szintén ebbe a kategóriába sorolom. És hidd el megtehetem. Elvégre én vagyok én. Nekem van saját és mindenki mástól független magánvéleményem. Ti meg mindig mások után mentek. Cikkeket idéztek, stb. Pedig ha valaki mindig más agyával gondolkodik, akkor a sajátját akár meg is sütheti...
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest