Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
#16820480 #17824 üzenetére
Végülis nem az a baj, hogy nem találom meg az alternatívát, hanem hogy nincs időm keresni, de azért egy-két példa:
- Egy normális videolejátszó. Winben most KMPlayer van, tetszik a kinézete, gyors és mindent tud. Az összes ..mplayert megnéztem Ubi alatt, de pl nem tudom a dvd-k menüjét előhozni bennük. Az nekem kellene.
- Nagyon profi videószerkesztőt keresek, effektekkel, minden extrával. Win alatt ez van: Corel Video Studio, Cyberlink Power Director. Tudom, Ubi alatt Cinerella és Kino a javasolt, utóbbi szerintem elmarad mindkettőtől, cinerellát meg nem volt még időm kipróbálni.
- videó konverzió, főleg bármilyen formátumból dvd-t készíteni egyszerüen, gyorsan.Persze ha nem találok olyat, ami kielégíti az igényeimet, akkor marad a wine.
Aktív témák
- Matematika topic
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Cyberpunk 2077
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest