Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Airy

csendes tag

válasz Major Major #16470 üzenetére

No, feltettem a restricted exrákat, ami nem hozott látható sikert. Felhegesztettem az Operát, ami egyáltalán nem muzsikált, olvastam, sok vele az orális élvezet, így hagytam, ezután jött az Ephypany, kb. azt hozta, mint a FF3.0 alig - alig ment, jött az Arora, ami mint a szélvész hasít, elképesztően gyors, viszont a flash video helyére biggyesztett kis kockára klikkelve nem történik semmi, nem húzza le magának ami kell, pedig írják a fícsörök között, hogy "2ClickToFlash plugin" - bár lehet ez nem az, mint aminek gondolom. Aztán megpróbálkoztam a Chromium-mal, de valahogy a leírás alapján nem akart összejönni a tároló beállítás, mindig hibát írt ki, így letettem a dologról.

Jött a xorg buhera, ami nem volt egyszerű, bár utólag visszatekintve egy ovis is simán megcsinálja.. :B Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek! :Y Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a vimeo videói helyett nagy fehérség ül. Valami hiánycikk még a gépemen. Mi lehet a práblem?
    Amit viszont sehogy sem tudtam kipróbálni: miként tudom a színmélységet átállítani? Az Xfce felületen nem lelem sehol a megoldást. Az Xorg most így néz ki:
    Section "Device"
    Identifier "Configured Video Device"
    Option "AccelMethod" "XAA"

EndSection

Section "Monitor"
    Identifier "Configured Monitor"
    EndSection

Section "Screen"
    Identifier "Default Screen"
    Monitor "Configured Monitor"
    Device "Configured Video Device"
    EndSection
    Hogy írjam át? Előre is köszi!
    Kezdem összeszedni az összetevőket a HPhoz! :R

• Airy

csendes tag

válasz Major Major #16470 üzenetére

Aha, szóval lehet, hogy a videókari miatt ilyen gyenge a performansz? Asszem az enyémen csak 16 MB van. 32es verzió elég ritka volt, ahogy olvastam internacionális fórumokon.
    Különféle xorg.conf buherálást már nagyon sok helyen láttam, csak azt nem tudom még, hogy miként lehet beleírni? Meg főleg, hogy hova dugták? Tök mindegy, hogy hova írom az adott fileba azt az Option sort? És a cat-os dolgot hova kell írni? Terminálba?

Aktív témák