- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Major Major #15827 üzenetére
Eddigi segítséget előre is köszi, tegnap viszont csak Windozzal próbálkoztam rajta, de nem jött össze. Viszont jött még kérdés.
A lényeg hogy feltettem egy másik gépről a Windoz szervert egy vinyora, átettem a vinyot, de nem áll fel a rendszer, 3 másodpercenként rebootot nyom. Valószínű mivel eltérő a hardver így nem tud rajta felállni az OP-rendszer. Kérdés ez miatt, mennyire érzékeny a ubuntu linux erre? Egy probát megér?
Másra is rájöttem, van benne egy 256 os transcend memória. Betettem gépbe megnéztem mi van rajta egy kicsi boot rendszer valószínűleg valami buta win. Ezt recovery módhoz találták ki leírásban le is van írva ilyenkor csak egy ipt kap a szerver és ilyenkor lehet netröl, vagy bármiről rátenni egy rendszer a belső vinyokra persze lan-on keresztül. Így akár meg is tudom próbálni azt a Netboot isot.
De este még szenvedek vele, ma meg írok az fsc-nek -
dbius
veterán
válasz
Major Major #15827 üzenetére
"sem vga kimenet."
Ezt valóban benéztem, de valamilyen megjelenítőre csak szükség van egy telepítés során
Hacsak külön nem telepíted fel egy önálló vinyóra az ubit, és utána azt rakod be a gépbe.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged