Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
nagyon koszi a manualokat, Vladi
Ma bele fogok kukkantani.A pendrive megoldas csak felvetődött bennem, raadasul
nem telepiteni, hanem persistent-ként.
Nem tudom, h live persistentként telepithető-e bármi is, akár pl. tűzfal...
A pláne: közben meglett a pendrive -om, de nagyon lassú, ezert kihagynám

bááár... :
1)
van olyan megoldas, hogy live-cd-zek ubival, ámde a beállitásokat pendrive-mre menti el? TEHÁT AZ UBI CD-RŐL LIVE MENNE, A PENDRIVE-RA MEG CSAK AKTUALIS BEALLITAS TÁROLÓDNA?
A cd rom -om legalabb 32x sebességgel olvas, mig a pendrive-mat
-ha cd rom-éhoz viszonyitom- kb 8X cd sebességre saccolom ha ír, ha olvas,
bár lehet, h ez a PC-m lassú procija miatt van (?)2)
ez esetben gondolom meg pláne nem telepithető semmi (?). Tehát tűzfalon hogyan zárom a feleslegesen nyitva maradt portokat live-cd módban?köszi előre is a választ

-
-kdM-
senior tag
ati 4670, a drivert pontosan nem tudom mert nem varialtam vele hanem hagytam mindent alapon (gondolom felrak valamit alapertelmezettnek mert lattam a catalyst ikonjat)
a lejatszok kimenetet mindjart megnezem, de az is az alapertelmezet mert nem allitottam
ha ahoz a 3d kockahoz fent kell lennie kulon a compiz-nak, akkor nincs olyanom
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma bele fogok kukkantani.