- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
CPT.Pirk #13494 üzenetére
Majd biztosan kell valami "parasztvakítás" szerűség, mert megrögzött Win felhasználó a srác
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, kösz
Más: adnék hozzá a szoftverforrásokhoz egy repót, azt mondja:
"GPG hiba: http://ppa.launchpad.net intrepid Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 53BABE78DF90C47A" Honnan szerzzek neki kulcsot? Eddig már többször telepítettem innen, eddig nem volt gond vele...
Ja, ha már itt vagyok, mai pozitív élmény: fent említett gép nem volt netközelben, gondoltam, megnézzük mennyire működik az új network manager vagy mi, mini USB-n rákötöttem a mobilt, megadtam a szolgáltatót meg az országot és kb 30 mp-el bedugást követően már működött! Ez még engem is meglepett, remélem a mobilnet is ilyen gyorsan bejön neki.
Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest