Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majd biztosan kell valami "parasztvakítás" szerűség, mert megrögzött Win felhasználó a srác
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, köszMás: adnék hozzá a szoftverforrásokhoz egy repót, azt mondja:
"GPG hiba: http://ppa.launchpad.net intrepid Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 53BABE78DF90C47A" Honnan szerzzek neki kulcsot? Eddig már többször telepítettem innen, eddig nem volt gond vele...
Ja, ha már itt vagyok, mai pozitív élmény: fent említett gép nem volt netközelben, gondoltam, megnézzük mennyire működik az új network manager vagy mi, mini USB-n rákötöttem a mobilt, megadtam a szolgáltatót meg az országot és kb 30 mp-el bedugást követően már működött! Ez még engem is meglepett, remélem a mobilnet is ilyen gyorsan bejön neki.
Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, kösz