Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Létezik, h nem szereti a kábeles netet? Betoltam LIVE-ként az xp-s gépemre (7600gst-n csak megy már a compiz
) beállítottam a netet, hogy tudja frissíteni a drivert erre nincs net. Már az előző gépen is észrevettem, h a kábelen nem volt net de nem, zavart mert úgyis wifi-n kapja de most kiakaszt a dolog. Pedig felismeri a lan kártyát! Pl wifi-n csak akkor megy ha a dns-t is beállítom de itt tök8, h mit csinálok.
Ha telepítem is az xp mellé akkor lehet, h menni fog? (bár a másik gépen nem ment...)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) beállítottam a netet, hogy tudja frissíteni a drivert erre nincs net. Már az előző gépen is észrevettem, h a kábelen nem volt net de nem, zavart mert úgyis wifi-n kapja de most kiakaszt a dolog. Pedig felismeri a lan kártyát! Pl wifi-n csak akkor megy ha a dns-t is beállítom de itt tök8, h mit csinálok.