Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealWordl
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki tanacsot adni arra a problemara, hogy hogyan lehet egy Tvtuner kárytyát összekötni egy Upc beltéri egységgel ? Mert senki sem tudja rá a választ sem a Upc sem a cég akitöl vettem a kártyát, de még pluszba hivtam egy tv szerelőt, de az sem konyitott hozzá ! -
L3zl13
nagyúr
UPC Direct? Az egy műhódvevő.
Vagy video OUT-tal, vagy TV-Outtal kötheted rá a tunerre.
Csatornát váltani továbbra is csak a beltérin fogsz tudni. A tuneren pedig vagy a Video-int-kell választani, vagy pedig TV-OUT esetén azt az egy csatornát kell beállítanod a tuneren, amire a beltéri hangolva lett.Aki hülye, haljon meg!
-
Hoosie
csendes tag
Köszönöm a választ én most fogok próbálkozni ilyennel, majd nyilatkozom hogy jártam sikerrel !
-
Hoosie
csendes tag
Nah jobban megvizsgálva a helyzetet... upc beltéri hátulján 2 scart tv, vcr 3 rca, 2audió 1videó, illetve 1 modem csatlakozó... videó rca-ból közvetlen kábel a gépben lévő winfast tv 2000 xp deluxe svideo-rca átalakítójába, tvtuner progin cable/antenna beállításokkal, mindkettővel finomhangolással végigscannelve a tartomány, de nem érkezett fogható jel
valaki ötlet akinek sikerült már? -
Hoosie
csendes tag
Legújabb pvr progi felrakva, akkor sem talált semmit... a philips dv3 dekóderre meg nem sokat dobott ki a gugli
-
Rover623
félisten
LOL...
A beltéri videokimenetének mi köze van a TV csatornákhoz a Leadtek-en...?
A TV tuner karid szoftverében a videobemenetek környékén kereskedj...a #2.-es hsz.-ben értelmesen le volt írva...
Egyébként a topic tök értelmetlen és felesleges...a beltéri ez esetben pont ugyanolyan video jelforrás mint egy videomagnó, egy kamera, stb...
Ilyen témával foglalkozó totyik meg van, volt és lesz bőven itt a PH!-n...pl.:[link]
[Szerkesztve]primus inter pares
-
wassermann
addikt
Kicsit részletesebben:
A TV-vevő kártya antenna bemenete antennáról vagy kábelről érkező, több TV-csatorna jelét is tartalmazó jelet fogad.
A beltéri egység viszont akárcsak egy videomagnó egy TV-csatorna jelét adja ki pl. SCART OUT-on. Ezt egy SCART OUT - RCA átalakítóval tudod a TV-kártya RCA (nem antenna!) bemenetére kötni. Vigyázat mert SCART-ból van ellentétes irányú is, ami nem fog működni! -
Hoosie
csendes tag
válasz wassermann #7 üzenetére
Köszönöm, akkor ott lesz a gondom, keresek egy scart RCA-t és megnézem úgy köfi
-
Hoosie
csendes tag
És olyat merre lelek? Gondolom a scart sem mindegy milyen, amit itthon találtam azzal nem működött a fentebb leírt verzió
Winfast tv 2000 xp deluxe a kari, a hozzáadott gyári progiból raktam fel most a legfrissebbet, amit választani lehet ezek:
[link]
[link]
Itt nem tudok AV-re váltani viszont a kábel érdekelne mert venni kell...
**még 1 hülye kérdés, a dekóder hátulján 2 scart van, tv és vcr, tv-re már kötve van egy splitter ami egy scart-scart doboz az oldalán rca dugaljakkal, egyik fele megy a tv-be, rca-k meg az átlövőhöz
ui: megnéztem virtualdub/nandubban is capture avinál, ott választható több forrás, egyiken kék képernyő fogad, többi negatív
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
basszus,ne haragudjál de nagy nehézség a távirányítón megnyomni a Video gombot,amivel az rca/svhs bemenet között váltasz?[link]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
upc beltérit csa havernál láttam,működés közben nem csesztettem.ha átváltottad a videoforrást mennie kéne pedig.esetleg nincs vmi védelem a beltéri video-out csatiján? mittomén,macrovision?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Hoosie
csendes tag
-
Hoosie
csendes tag
UP
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy hogyan tudnam osszekotni a Upc box om a Tvtuner kartyamal?
Ma vettem egy tvtuner kartyat ( Videomate s350 ) de sajna nemigazan vagom ezt a dolgot.
Nagyon megkoszonnem azoknak akik segitenenek nekem ebben...
Elore is KoszonomUdv..: Zoli
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- LED világítás a lakásban
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Withings Scanwatch 2 38mm
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest