Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Miután a telefont nem szívesen akarják felvenni, illetve már olyanis volt, hogy mondtam mi van, de aszondták hogy jóvan majd megnézik, meg kijönnek, azt semmit nem csináltak! Volt hogy 4x is telefonálni kellett, mire kijöttek a szemetek!!!!
Le a TvNetWork-kel! Csak az az érdeke, hogy minnél több ügyfele legyen, de miutén megvannak az ügyfelek már szarnak az egészre!
Bezzeg amikor Szegeden még cirka 4 éve beindult úgy igazán a Lan-Net-jük, (kb. akkor lett nekem is tvnetwork előfizetésem) akkor még mindenkinek nyaliztak így meg úgy, de most már szarnak az ügyfél fejére!!!
Jah és a másik! Ugye a minimális garantátl sávszélesség 64kbit/s.
Mivel mondtam hogy már hónapok óta nem akar 60 kB/s felé menni a letöltés, és hogy csináljanak vmit, erre a kis pofátlanok csak annyit tudnak mondani, hogy nyílván terhelt a hálózat, és hogy folyamatosan fejlesztik, de semmi jogom pofázni, mert a 64 kbit/s garantált sávszélesség megvan! Ha talán ennyire terhelődik a sok új ügyfél végett, akkor talán bővíteni kéne a hálózatot, és csak utána engedni, hogy új ügyfelek jöjjenek!!! És akkor nem volna ez a csigázás!!!! Ezt már egy jó pár szolgáltató megtette!
Nah és akkor mivan ha megvan a garantált? Attól hogy megvan, még nem vagyok hónapokon át köteles elviselni ennyi pénzért ezt a minőséget!!! És ezt a hozzáállást!!!
Úgyhogy kicsi Tildy, ne oktass!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Nekem több, mint 3 éve van a TvNetWork-nél Lan-Net-em. Volt mikor 700 Kbájt/s is volt a letöltés, de most alig van 60Kbájt/s felett.
És már így megy jó ideje. A qrva annyukat ennek a szemét szolgáltató szemét dolgozóinak, hogy a tvnetworkon belül 5 féle címre kell írnom hibabejelentést, mire hajlandóak majdnem 1 teljes hónap alatt válaszolni az e-mailemre.
Hogy mindennek mi lett a vége?
Az, hogy januártól Axelero-s leszek, Kábelnetre váltok, ott legalább korlátlan netem lesz 7900 Ft-ért. Az is szélessávú, mondjuk nincs több megabit/s, de viszont ha most nálam szegeden a csillag tér környékén ilyen szar a tvnetwork, hogy 60 környékén lehet letölteni, akkor már inkább Axelero 80 kB/s körül!!!
A tvnetworkről ennyit!!!! Részemről vége! Szar, ügyfelekkel nem törödő szolgáltató!!!! Vagy 5ször küldtem el nekik mailben a hibabejelentésemet, mire válaszoltak!!!!! Majdnem 1 hónap után!!! Úgyhogy kapják be!!!!! Levegőnek nézik az ügyfeleket!
Úgyhogy az Axelero olcsóbb, törődik az ügyfelekkel , és ezáltal jobb is számomra, mivel korlátlan 7900-ért.
Mindenki mondhat nekem bármit, én így érzem, és bocsi ha esetleg durván fogalmaztam! -
tildy
nagyúr
válasz
Overmind #195 üzenetére
Bővebben: link
Tényleg nincs. -
tildy
nagyúr
válasz
Overmind #190 üzenetére
Na várjál nem úgy van az.
Tök más ár van ha kábelnetes vagy ha lannetes vagy.
És ugye mi itt vagyunk páran pr-telecomosak is, ugyanis az ipnk alapján tvnetworkosnek látszunk, ennek ellenére pr-telecom a szolgáltató(Van közük egymáshoz...)
A pr-telecomos árak mndig is ennyik voltak.
Szerintem te nem számoltad kábeles esetben a modem és a kábelhasználat visszirány díjjat.
Szal a legkisebb csomag 5500 Ft.
[Szerkesztve] -
Overmind
aktív tag
Emelték az árakat is?
Csak mert én ezt találtam a honlapjukon: VARIO BÁZIS nettó: 3.600 Ft/hó, bruttó: 4.500 Ft/hó, Havi 1 GB forgalom korlát
Más: van valakinek Debrecenből tapasztalata a szolgáltatóval? Azt olvastam, hogy 10-ről 34Mbs-re emelték nálunk, de azóta biztos nőtt az előfizetők száma is. A sebesség mondjuk ha 384-es lesz nekem, akkor valszeg nem számít, de mojduk olyan infók, hogy megbízható-e nálunk is, stb?
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Én pontosan emiatt nem vállaltam a 384-et. Mert ennél a csomagnál a feltöltés 64k. Ilyet szól az ügyfélszolgálaton az egyik srác, hogy nem is fogom észrevenni a különbséget a 384 és az 1024 között. Mondom neki, hogy az 512 és 64 között az uploadot igen. Erre nem tudott mit válaszolni.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #180 üzenetére
Írok is egy-két embrt, akiről szakíthattok ilyen sebességgel:
Matrix HUB:
[HVIP] köteles (700)
[HUN]Szosz (600)
[HUN]Norcsy (800)
[HVIP]Broome (1Mbit) Csak visszaesik(gondolom nem bírja a modemem)
A többi Hubot inkább nem sorolom fel -
Ck.
addikt
Nekem több, mint 3 éve van a TvNetWork-nél Lan-Net-em. Volt mikor 700 Kbájt/s is volt a letöltés, de most alig van 60Kbájt/s felett.
És már így megy jó ideje. A qrva annyukat ennek a szemét szolgáltató szemét dolgozóinak, hogy a tvnetworkon belül 5 féle címre kell írnom hibabejelentést, mire hajlandóak majdnem 1 teljes hónap alatt válaszolni az e-mailemre.
Hogy mindennek mi lett a vége?
Az, hogy januártól Axelero-s leszek, Kábelnetre váltok, ott legalább korlátlan netem lesz 7900 Ft-ért. Az is szélessávú, mondjuk nincs több megabit/s, de viszont ha most nálam szegeden a csillag tér környékén ilyen szar a tvnetwork, hogy 60 környékén lehet letölteni, akkor már inkább Axelero 80 kB/s körül!!!
A tvnetworkről ennyit!!!! Részemről vége! Szar, ügyfelekkel nem törödő szolgáltató!!!! Vagy 5ször küldtem el nekik mailben a hibabejelentésemet, mire válaszoltak!!!!! Majdnem 1 hónap után!!! Úgyhogy kapják be!!!!! Levegőnek nézik az ügyfeleket!
Úgyhogy az Axelero olcsóbb, törődik az ügyfelekkel , és ezáltal jobb is számomra, mivel korlátlan 7900-ért.
Mindenki mondhat nekem bármit, én így érzem, és bocsi ha esetleg durván fogalmaztam!
BUÉK!
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Freddy TNT #180 üzenetére
Az igen! Milyen szolgáltató? Tvnetwork?
-
Freddy TNT
őstag
HI all !
Nem fogtok hinni nekem,de nekem a dc 700-800 Kbit/s sebességet is mutat,ha a megfelelő embertől töltök le. Hogy ez mit jelent ? 15 perc és lejön700 MB !
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
Dettó. Varióban voltunk mi is, és nem váltottunk, tehát automatikusan átkerül(t)ünk a 384-es csomagba. Esetleg az uploadot is tesztelhetjük.
Adok egy linket. Kipróbálhatod, nézd te is, meg én is csinélok róla statisztikát.
Persze csak ha gondolod...
Nero 6.6.0.3:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Na lett valahol sebességváltozás?
-
tusi74
őstag
Szerintetek a PR-TELECOM már elkezdte, ezt a sávszél megkülönböztetést?
Mert nekem pár napja az 1024/512-vel max 1200-ig megy fel a letöltés, nem úgy mint régen, hogy 1532 is volt. Ezek szerint komolyan gondolják. -
crab
senior tag
már most is 30giga a limit!
és valszeg előző hónapban is ezért nem korlátoztak le... nagyon szeretem a tvnetwork-öt! -
tildy
nagyúr
A többi csomag hogy változott meg?
a legkisebbre gondolok... -
crab
senior tag
na megkaptam én is a levelet.
-
crab
senior tag
-
Egon
nagyúr
Gyerekek, ez egy hosszú, 3 oldalas levél... Nem gondolhatjátok komolyan, hogy bepötyögöm ide?!?
A lényeget azonban bemásolom, szó szerint idézve:
''Az eddigi 15 GB-ot 30 GB-ra emeltük, így:
Havi 30 GB forgalom fölött a max. elérhető sávszélesség 128 kbit/s.
A 30 GB fölötti sávszélesség max. növelése tárgyhó végéig, 30 GB-onként: +5 000 Ft.''
Értelmezésem szerint egyébiránt mindez a LAN-Net szolgáltatásukra vonatkozik. Az árak is változtak részben: FIX csomag 10K (maradt), VARIO csomag: alapdíj 4500 Ft/hó, 1-3 GB +2000 Ft/hó, 3-5 GB +4000 Ft/hó, 5 GB felett +8000 Ft/hó.
Ennyi.
A levél 1 oldala magyarázó- és reklámszöveg (a megnövekedett költségek miatt emelik a díjakat), 1 oldala az egyéb szolgáltatások (adminisztrációs és létesítéssel kapcsolatos díjak) költségeit sorolja fel, 1 oldalon pedig az ÁSZF módosításokra hívják fel a figyelmet. -
Egon
nagyúr
válasz
szekreny #157 üzenetére
Én is megkaptam. Ez el is döntötte a kérdést: maradok...
Fogok írni levelet a supportnak azzal a kéréssel, hogy a hálózaton belüli forgalmat ne mérjék (a tsellónál is sokan írtak, és így sikerült elérniük).
Arra kérek minden tvnetwork-ös előfizetőt, hogy kövesse a példámat: írjon a supportnak egy szép levelet, amiben kéri a hálózaton belüli forgalommérés megszüntetését. Indoklásként az unokatestvérrel folytatott, családi videófájlok cserélését, esetleg a munkahely és a lakás közötti nagyarányú adatforgalmat említsétek (pl. én ez utóbbit fogom: tudok ugyanis egy céget, amelyik tvnetwork-előfizető...).
-
szekreny
tag
Tisztelt hölgyeim és uraim! Most kaptunk egy levelet a Tvnetworktől a jövő évi dolgokkal kapcsolatban, aminek egyik legfontosabb pontja, hogy a limit 30 gigára emelkedik.A levelet mondjuk nem olvastam végig, de ha esetleg érdekel valakit mi van benne, akkor végignyálazom.
-
Lortech
addikt
Hát azért nem mindenütt olyan szuper a tvnetwork...
Pár hete a mi körzetünkben elég szar, napi gyakoriságúak a hosszabb rövidebb leállások. Ma például dél körül volt egy félórás. Csúcsidőben a netes játékok élvezhetetlenek a magas ping és packetloss miatt. Régen legalább küldtek egy-egy mailt, hogy karbantartás várható, most meg egyszerűen csak elszáll az egész, és meg se moccan. Van amikor több órás ez, engem meg öl az ideg, hogy most az én gépem rossz, vagy mi van.
Egy kis ízelítő a ma délutánról : PH!: Bővebben: link
origo: Bővebben: link
az én átjáróm: Bővebben: link -
euro2004
csendes tag
en 2002.dec ota hasznaltam a kabelnetet, amikor meg a sztarTV tulajdonában volt a kabelhalozat .... addig tenyleg jo volt.
sebeseg gyors 2,5Mbit le es 1Mbit fel....... de 15gb korlat van.
nalam( nalunk-Zuglo nagy resze) julius ota mindig 20-30% loss van,nem a bix-ig hanem a sajat fejallomas-ig.
csak leirtam a tapasztalatomat,mert nekem8..........szolgatatot valtottam. -
euro2004
csendes tag
en 2002.dec ota hasznaltam a kabelnetet, amikor meg a sztarTV tulajdonában volt a kabelhalozat .... addig tenyleg jo volt.
sebeseg gyors 2,5Mbit le es 1Mbit fel....... de 15gb korlat van.
nalam( nalunk-Zuglo nagy resze) julius ota mindig 20-30% loss van,nem a bix-ig hanem a sajat fejallomas-ig.
csak leirtam a tapasztalatomat,mert nekem8..........szolgatatot valtottam. -
Egon
nagyúr
válasz
euro2004 #147 üzenetére
A LAN-Netre sem jellemző a packet loss, teszteltem a múltkor (sőt: az _átlag_ ping volt 1-2 ms...).
Kíváncsi lennék, hogy mi alapján írod, amit írsz...Jó lenne konkrét példákat látni: mennyi ideje használod adott szolgáltatást, csak nálad ilyen, vagy másnál is tapasztaltad, vagy csak a szokásos városi legenda kategória amit írkálsz...
-
euro2004
csendes tag
tvnetwork ........NO!!!
nagyon instabil, kabelnet: 20-30%-os packet loss(és 15gb korlat)
TDSL: sem az igazi...packett loss itt is.
Bp-i Ugyfelszolg.: Sz@r.
.....de tenyleg van fixIP,de akkor sem eri meg. -
tildy
nagyúr
Mert kb annyi a középső kábeltévés csomag(spektrum, NG, reality, viva. ezek.de van minimál csomag is, az 900 Ft)
Kell kábeltévédnek lennie ha netet akarsz.(legalábbis itt nálunk)
Sajnálom hogy nem maradsz tvnetworkos. Bár megértelek. Viszont ha nem haragszol, én nem változtatom emg emiatt a véleményem.
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Sajna a telefonvonal nálunk fix dolog (ebbe ne menjünk bele, hosszú), szóval ezt megint nem így számolom. Mellesleg nem teljesen értem: mi az a plusz 2K a kábelnetnél?
De tök fölösleges ezen vitatkozni: egy jó része szubjektív érv annak, ami elhangzott pro és kontra.
Ha az ADSL-nél szúrja a szemed a telefondíj, akkor hasonlítsd a LAN-netet a tsellóhoz. Arra tudnék munkáltatón keresztül kedvezményt is, és csak 7K-ba fájna havonta.
10K-ért nem éri meg a LAN-net. A tvnetwork köcsög, mert olyanokat is számol, illetve korlátoz, ami neki nem okoz költségnövekedést, neked viszont szívás (miért kell a portokkal szívózni, ha egyszer ott a 15 gigás limit?!?!? Miért kell a saját hálózaton belüli forgalmat felszámolni?!?!?!?). Váltani fogok, minél előbb. Uff, én beszéltem. -
tildy
nagyúr
Meg az hogy telszámlát nem kell fizetned.
Tdod én az adslhez mindig hozzászámolom azt a +3 ezer ft ablakon kidobott pénzt is, amit csak a telóvonal fenntartására fizetsz.
ellenben a kábelnél 2000 ftért már kapsz is valamit, nemcsak egy üres drótot.
Szóval akkor hoyg is állunk?
telelőfiz + adsl= 9000+3000 , ebből a 3000 szerintem majdnem kidobott pénz
kábetévé +kábelnet= 10000+ 2000, és a 2000ért valamit kapsz is. -
tildy
nagyúr
Akkor mutatom hoyg a tvnetwork partner mit lépett:
Bővebben: link
Én csak ez alapján itélek.
Meg az alapján, hogy 384es netem lesz bruttó 5500ért. Korlátlan letöltéssel.
Ilyen csomag sehol nincs. A kispénzüekre senki nem gondol.
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Ez meg a másik dolog. Lehet, hogy az 5K-s kategóriában jó a tvnetwork, de vedd figyelembe, hogy én 10K-t fizetek a netért...
Előnyök:
- határozatlan időre szóló szerződés,
- fix IP,
- nagy sávszél,
- csak a letöltés számít forgalomnak, a feltöltés nem,
- korrekt rendelkezésre állás, telefonos ügyfélszolgálat.
Hátrányok:
- 15 GB-os, a közeljövőben nem változó forgalom-limit,
- port-korlátozás,
- hálózaton belüli forgalom beleszámít a limitbe,
- garantált sávszél mindössze 64 Kbit,
- időnként inkorrekt forgalommérés,
- kritikán aluli színvonalú online ügyfélszolgálat.
Summa summarum: 10K-ért ez manapság nem elégséges. -
tildy
nagyúr
Jó hát nálunk csak invitel van és pr(tvnetwork).
Szóval nekem nincs sok választásom....(Enternet és axelero alsószentgyörgyön nem szolgáltat. elvileg ők ketten vannak az inviteles területen a suxx invitelen kívül)
Egyébként ha gyökér szolgáltatót akarsz:512es net havi bruttó 10ért, hdsnet.ALbinkban ő van..De legalább bármikor felmondható.
Bár végülis annyira nem gyökér, csak ...
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Bocs, de nem a gyökér 512/64-es csomagokat hasonlítottam össze: ha már váltok, csak a sávszél _egy részéről_ (lehetőleg minél kisebb részéről) szeretnék lemondani (eddig is 10K-t fizettem havonta a netért, ezt az összeget a jövőben is kigazdálkodom valahogy)...
Ott pedig 9000 vs. 8900 a két ár.
De 9400-ért van enternet, és még biztos egy csomó más lehetőség is...
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Akkor te maradsz tvnetwork-ös, én meg nem. Már csak az a kérdés, hogy melyik ADSL-szolgáltatóval vegyem fel a kapcsolatot. Tvnetwork természetesen kiesik (amúgy is írta valaki, hogy a TDSL szolgáltatásukra nagy packet loss jellemző).
Az, hogy árban jók, még nem elég érv, ha egyszer az ember bosszankodik a szolgáltatás színvonala miatt. Ráadásul az externet még olcsóbb...De van még jópár szolgáltató, amely nem szignifikánsan drágább. A fix IP-cím meg marhára hidegen hagy.
-
tildy
nagyúr
Nem. Nem az alapján
a 3660 meg nem egy szép telefon...Bár az igaz , hogy más nők...
Szóval miért is vagyok maximálisan elégedett velük.
-korrekt áron, nagyjából korrekt szolgáltatás( 1 giga net 5500 bruttóért, elég jó sebességen)
-1 nap alatt bekötötték
-ügyfélszolggal sosem volt bajom
-Itt max invitel adsl lehetne, de mivel a pr itt van már két éve...Szerintem enm sok esélyük van
-az összes szolgáltató közül ő adja legolcsóbban mind az adslt(tvnetwork), mind a 384-es kabelnetet(ez utóbbit januártól a pr)
-dec. elején reagáltak a piaci változásra, ez nekem nem lassú
-jó pingidők, kevés leállás
Jó persze ez nem teljesen tvnetwork. De elvileg tőlük veszik a ''sávot, és tvnetworkos a címünk''.
De mondom én 100%ig elégedett vagyok velük. Najó 99% a portkorlátozás miatt.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nos, az inkorrekt forgalommerest en is ala tudom tamasztani, de valoszinuleg en jobban jartam, mint Te
iden szeptembertol van tvnetwork elofizetesem (egyebkent azert ez, mert nincs mas, ahol tudnek husegszerzodes nelkul elfogadhato aron internetet) es eddig mindharom eltelt honapban 30G felett volt a letoltesem (ahogy figyeltem a feltoltest nem merik nalam, azzal egyutt mindharom honapban 50G felett lett volna, egyszer pedig 125G felett is) - ehhez kepest a szolgaltato honlapjan egyszer leptem csak at a 15GB-os limitet (pl erre a honapra is az eddigi 12G/12G fel es letoltesembol 8G-t mertek) -
Egon
nagyúr
Nézd, pl. ez nem igazán korrekt hozzáállásra vall, szerintem.
Főleg, hogy itt bőven van alternatíva mire váltani.
A cselló sok olyan helyen szolgáltat, ahol _nincs_ lehetőség pl. ADSL-re váltani - mégis meg bírták lépni a forgalom-korlát emelését ÉS a sávszél is emelkedett. Ráadásul ott (tudotmmal) nincs köcsögösködés a portokkal, valamint (ez biztos) a hálózaton belüli forgalmat nem mérik... Ez egy relatíve kis cég, ami elég lassan reagál a piaci változásokra (lásd a weblapjuk: kb. utolsónak írták ki az ADLS sávszél-emelkedést); olyanok mint a falusi kiskakas a saját szemétdombjukon...
Ezen túlmenően, _nekem_ már előfordult, hogy inkorrekten mértek forgalmat, tehát joggal lehetek zabos rájuk. Ha ehhez még hozzáveszem a bunkó ügyfélszolgálatukat (a telefonos elég korrekt, a levelezésre értem), akkor nem sok indok szól amellett, hogy maradjak náluk (talán az ár, és a sávszél, de az önmagában édeskevés).
Ez nem kevés érv volt, és zömében objektív érvek. AZ, hogy személy szerint téged nem zavarnak, valamint hogy neked szimpatikusak, nem igazán korrekt érv mellettük - de hát a nők többsége külcsín alapján választ mobilt és fényképezőgépet is, nemde?!? -
crab
senior tag
kész van a file!
már csak 15 perc..
-
tildy
nagyúr
Tőlem nincs hawaii
-
Lortech
addikt
válasz
VladimirR #106 üzenetére
Na ezt nem is tudtam, persze el kellett volna olvasni a szerződést. Mindenesetre át van rakva minden másik portra, eddig is át volt: webszerver 9999, FTP 9921-es port.
Az FTP szerver tehát: 62.165.214.160:9921 user: PH pass: PH
Case sensitive!!! Csatolva van a webszerverrel, a PH felhasználó könyvtárának tartalma elérhető a
http://zeroone.zapto.org/ph címen. -
VladimirR
nagyúr
pontosabban az 1-1024 protok le vannak tiltva, a tvnetwork honlapjan talalhato felelossegvallalasi nyilatkozattal (Bővebben: link) lehet kerni egyes portok kinyitasat
de egyszerubb atrakni masik portra az ftp-szervert
en is twnetworkos vagyok szegeden es ez a hubos, ftp-s megoldas engem is erdekelne, szivesen segitek, ha tudok -
crab
senior tag
msn.kinti@freemail.hu címre azt mondja a messenger, hogy nem létezik.
a kandós-on próbáltam, de ott meg offline vagy. úgylátszik minden összeesküdött ellenünk, hogy kiderítsük mérnek-e hálón belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest