Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
avantissimo
üzenetére
Igen.
Nálam megy. -
avantissimo
csendes tag
van line-in csatlakozó
akkor lehet akár egyszerre az FM rádiót hallgatni tuneren keresztül és a winamp-ot is egyszerre? -
ArGab
őstag
válasz
avantissimo
üzenetére
Azt viszont nem tudom, hogy a hangot is továbbítja-e USB-n, vagy csak a képet. Előbbi esetben a fenti megoldás nélkül is szólnia kell, utóbbi esetben pedig a Line-In-re kötés menni fog.
-
avantissimo
csendes tag
alaplapi van
-
ArGab
őstag
válasz
avantissimo
üzenetére
Ha hallgatsz zenét gépről, akkor szerintem van alaplapi hangkártyád is. Nekem így lenne logikus.
Értelemszerűen ha a hangfalaidat a tunerre dugod, csak az szólhat rajta. Viszont kell lenni akkor a gépeden egy Line-In csatlakozónak, ha a tunert erre rákötöd, akkor a gépen keresztül szólnia kellene. /USB-seket nem ismerem, nekem XP Expert van /
[Szerkesztve] -
avantissimo
csendes tag
leadtek winfast tv usb II külső
A tunernél van egy '' audio out'' ami csatlakoztatja a hangkártyát vagy a hangfalat. Az Én gépemben nincs hangkártya, a hangfalam pedig Creative 2.1-es szett! Ha Én a hangfalat bedugom a tv tunerkártyába akkor csak az FM és TV hangok fognak szólni? És ha szeretnék a valamilyen zenét hallgatni, ami a gépemen van winappal, akkor vissza kell dugni az alaplaphoz tartozó audio csatlakozóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest