Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gallac

senior tag

Szeva Karcsi!

Videórol hogy gondoltad? videot rákötöm line inre és a video tunerén keresztül jön a kábeltv? vagy pedig a videot közbeiktatva egy kábel jön a falból a video RF bemenetére és egy az Rf outból megy a tunerkártyára??

Nem próbáltam egyiket sem, mert ugyan lehetne videot szerezni, de az a véleményem hogy 16ezerért sőt majdnem 17 ezerért már csinálhatnának normális tvtunerkártyát és nem selejtes trutyit aminek te nevezed:)
    Galvanikus szűrő:)

Apám fogott két koaxkábel darabot ( kb 25 cm) mindkettő egyik végére koaxdugó természetesen Hirschmann és a másik végeket odaforrasztotta oldalankent egy-egy kondenzátorhoz, tehát kábeldarab - kondi - kábeldarab innen már szerintem tudod hogyan kell csinalni..egyik vége be a falba másik rá a kábel végére a kábel pedig a tunerbe, ha nem sikerülne és venni szeretnel akkor kb 5ezer HUF de az mar markas... megjegyzem másik fórumon azt mondta a srác neki nem segített semmit az isolator alias galvanikus zavarszűrőőőő.

Most beszéltem amugy a kiskeres sraccal akitől a Leadtek kártyák vannak, kicseréli garanciában más típusra....Hauppauget kértem tőle kivancsi leszek milyen lesz...

üdv és köszi mindent még konzultalunk:))

Új hozzászólás Aktív témák