Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nekem is van ilyen kártyám, és semmi gond nincs a TV kimenetével (pedig kb 8 méteres kábellel kötöttem be, mert a TV a másik szobában van). Milyen programmal próbáltad? Én a TVCC2000-et használom hozzá, minden az alapbeállítás szerint van, csak az RCA kimenetet xeltem be az S-VHS helyett. Milyen felbontásnál próbáltad? Mert 800x600 a maximum. A winben előre váltsd át a felbontást 800x600-ra, mert ha a program váltja át (ott is be kell állítani a 8000x600-at), akkor nálam az ablakok egy része nem volt benne a képben. Ja a TVCC2000 ezzel a kártyával is meg tudja azt csinálni, hogy a monitoron is meg a TVn is van kép, igaz, hogy ilyenkor a monitor is 50 herzen megy, aminek hatására nálam nagy lila foltok úszkáltak a képen, és kiesett tőle a szemem úgy villogott, de legalább tudtam állítgatni a képen, anélkül, hogy rohangálnom kellett volna a két szoba között (persze végül hagytam az alapbeállítást, mert az jobb volt).
Ja, ugye nem kötötted be egyszerre az S-Video és az RCA kimenetet is? Esetleg ebből is lehet gond, bár én még nem próbáltam, de sose lehet tudni.
A TVCC2000-ben lehet állítani a képnormát is, azt is nézd meg, hogy 50 herzes PAL legyen beállítva, mert van 60 Hz-es PAL is (hibrid PAL, amit az NTSC jelből szoktak csinálni, és az vollog a TVn, ha az nem tudja kezelni - márpedig általában nem tudja)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest