Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Viktor16
tag
válasz
Lortech #1070 üzenetére
Igazad van, megpróbálom elmagyarázni akkor. Szóval egy editort készítünk most, egy valamekkora ablak, aztán abba lehet mindenfélét irogatni, delete, insert, föl le ilyen alap dolgok működnek már, olyasmi mint egy jegyzettömb, csak kicsit azért egyszerűbb formában
. Van egy főrésze, ott semmi fontos nincs, csak hogy az ablak mérete mekkora, és oda hivjuk meg a legfontosabb rutint. Ebbe van minden művelet amit fönn leírtam, és most szeretnék egy színváltó funkciót belerakni. Ezt egy külön rutinba írom le, az előző hszben ott van. Azt szeretném elérni ezzel, hogy ha megnyomom a 2es gombot(#50) akkor a szín feketéről, vagy épp amilyen, váltson át arra, amire akarom. a t változó helyébe írom be azt a számot amilyen szint szeretnék, ezt a változót egy másik rutinban már megadtuk (Textcolor (t)). Nos, elindítom az editort, megnyomom a 2est, át vált másik színre, tudok is úgy írni. Viszont ha azután nyomom meg a 2-est, miután már beírtam valamit az ablakba, nem csinál semmit, erre szeretnék megoldást találni. Remélem érthetőbb így, az előbb tényleg nem írtam le pontosan. Ja, a t:=0-t, és a változókbol a k-t kitöröltem, feleslegesek voltak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő