Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
válasz
darál0w #31774 üzenetére
Az problémás lesz, mert ugyan az én nevemben írtam, de ez haver gépe. Így leghamarabb pár nap múlva tudok képet linkelni ide.
Bár nemtudom érdekes, ilyet még nem láttam, hogy csak úgy nem kapcsol be néha, néha meg igen. A tápra gyanakodtunk, de az tuti jó nem olyan rég lett cserélve. Meg mondom, a tuning elött ilyen jelenség nem volt.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megtuningoltam, a E8400-as(C0) (vid: 1.212) procimat egy Asus P5k-EPU-SE nevű lapban, 3450 Mhz-re, 1.31v-os fesszel atomstabil órákig ment linx alatt is, játékok alatt is. A furcsaság, ami miatt írok és amit a tuning óta csinál, hogy néha mikor bekapcsolom a gépet, akkor felbúg és nem akarok elindulni. Világít mind a két led elől a power+ a vinyó ledje aztán kikapcsol, viszont ha újra bekapcsolom, már gond nélkül indul megy a gép.A ramoknak is adtam + feszt hátha, 1.8-1.9v-ra bár azokat visszaosztottam, szval most 800mhz alatt mennek, nem hiszem, hogy azok okoznák a furcsaságokat. Lehet kevés lenne ez a fesz is neki? jelenleg 382*9-es szorzóval megy a gép. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest