- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
steeweegee
csendes tag
A helyzet az hogy a haz oldala levéve és így mértem ezt a hőmérsékletet. Nem merném rá tenni. Újra pásztázva 3 hónapja volt bár nem egy minőségi pasztával. Megnézem 2.55-megy e stabilan azt tudom hogy 2.5-el nem. 212evoval hutom. De lehet elkellene egy másik hűtő valahogy én csalódtam benne 10.000 forintért.
Ha meneztem tolok egy képet prime alatt. Winx vagy mi a másik program neve azzal egyszer rá álltam 4 giga rammal 101 fokon ment vagy 5 10 másodpercig durva volt de nincs baja szerencsére.Lehet hogy delidelni kéne?
Megéri el lehet cseszni? Valaki vállalná?
-
steeweegee
csendes tag
Sziasztok!
Felteszem újra a kérdésem hátha valaki tud segíteni.
Egy 3570k-s processzort szeretnék 4,3 ghz-en hajtani. Már rengeteg helyen jártam ezügyben de sajnos nem jutottam előrébb. Z77 EXTREME 4 van mellette.
Kérlek írjátok le hogy fix volage-el vagy az offset voltage-el játszak? Merre is állítsam (le-fel)? stb stb.
Ha ez számít (mert nem tudom) hyper x 1866-os ramokkal rendelkezem.Köszönöm előre is. Bárki is legyen ki segít.
-
steeweegee
csendes tag
Sziasztok egy 3570k-s processzort szeretnék 4,3 ghz-en hajtani. Már rengeteg helyen jártam ezügyben de sajnos nem jutottam előrébb. Z77 EXTREME 4 van mellette ASROCK márkajelzéssel.
Kérlek írjátok le hogy fix volage-el vagy az offset voltage-el játszak? Merre is állítsam (le-fel)? stb stb.
Ha ez számít (mert nem tudom) hyper x 1866-os ramokkal rendelkezem.Köszönöm előre is. Bárki is legyen ki segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest