- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
steeweegee #44149 üzenetére
Nem figyeltem hogy milyen hütésed van..de ha jól dereng sztem a K2....
mx2 vagy mx4 el újrakenném és mérnék rá még1et pár játékkal...aztán ha utánna jobban muzsikál..akkor mehetsz lentebb fesszel kicsit. Ha marad game közbe a 70 így télnek idején..akkor én levenném azt a kupakot róla... -
Apollo_21
addikt
válasz
steeweegee #44142 üzenetére
Benéztem..és teis elírtad
De hőfokba lejebb kéne vidd..a 4.2 nekem anno Z77 Extreme4-el 1,256V kellett ugyanilyen procihoz..
Ha vhogy jobban tudnád hűteni..... -
kriszbon
őstag
válasz
Lehet írtad már és én nem vettem észre, de milyen hűtőt használsz hozzá?
Esetleg nem ártana kicsit jobbat beszerezni, vagy a ház szellőzésén javítani. -
Martin97
aktív tag
válasz
Ha stabil, akkor jó lesz, de a feszzel jó volna lejjebb menni, mert picit soknak tűnik ehhez az órajelhez. De ha nem bírja alacsonyabb fesszel akkor így is hagyhatod.
Tesztek alatt szerintem elfogadható a 80 fok. De a biztonság kedvéért pasztázd újra, hogy azon is nyerj valamennyit.
#44143 firstman3333:
Ha 67 volna a max amit bír az ivy architektúra, akkor a laposomnak már rég be kellett volna szarnia. Illetve afelett throttlingolnia kéne a procinak, de az csak 90 felett jön. -
firstman3333
tag
válasz
Ahhoz képest hogy nem ártana 67 alatt tartanod,igen sok.
-
Martin97
aktív tag
válasz
steeweegee #44140 üzenetére
Simán létezik, hogy egy antituning darabot fogtál ki. De az is lehet, hogy valami egyéb beállítás nem volt jó.
Azért megpróbálhatod. Ha nem megy akkor megpróbálunk kitalálni valamit.Boldog új évet minden topiklakónak.
Én meg most jöttem rá, hogy egy idióta vagyok hogy az ünnepeket a koliban rohadva a gép előtt töltöttem, és nem ittam szét az agyam, mint a legtöbb normális egyetemista.
-
Martin97
aktív tag
válasz
steeweegee #44136 üzenetére
Szorzó: 43
proci fesz: 1,15-1,2 volt. Ha bootol akkor fesszel haladj visszafelé, utána offsettel, és llc-vel hangold be.#44138 cmd3:
1,1-1,15 nyugodtan mehet neki. Ha tudod hűteni, és szeretnél feljebb menni órajelben, akkor elmehetsz akár 1,35 voltig is.
Az utolsó mondatod akár aláírás is lehetne. -
kriszbon
őstag
válasz
steeweegee #44116 üzenetére
Szia!
Visszább 2 hozzászólással van 3 link is ahol találhatók leírások, amik nagy általánosságban használhatóak, mert amúgy minden lap+proci tuningja más.Azért szerintem felteheted a kérdésed a procid topikjában is, mert ott elég sok embernek az van [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged