Legfrissebb anyagok
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Autóhifi
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Steam Deck
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi642
tag
Sziasztok Gigabyte G31M-S2C alaplapom van de a beállítási lehetőségeknél a biosban nem tudom a ramot leosztani nincs ilyan opcióm csak valami 2.33-3-4.0+ értékeket tudok állítani és úgy változnak a dolgok de a 2.33 a legkisebb és ez még nekem sok!Nincs valami másik állítási lehetőség ahol le lehet?
-
norbi642
tag
Sziasztok, van nekem egy e2160 procim 1800 az alap orajele azt halottam hogy ezek a procim elég jól húzhatók de a biosban egy valag beállítás meg volt van amit állítani kéne valaki tudna segíteni mit hogyan merre meddig? A maxot szeretném kihozni belőle amit meg lehet lassan úgyis csere lesz! Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Autóhifi
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest