Új hozzászólás Aktív témák
-
ponuda
csendes tag
válasz
krammerka #21140 üzenetére
ha jobban odafigyeltel volna arra amit irtam..mint mondtam, azon a gepen egy corsair 850HX tap volt, ezen meg egy chieftec 350Wos....azon a tapon a 24pines csatlakozon kivul volt megy egy 8pines az alaplapra, ezena csifteken meg csak egy 4pines van fuggetlenul attol, hogy a MAXIMUSon 8 csatlakozosnak van helye...szoval a 8csatlakozos tapdugaszban jelenleg egy 4csatlakozos van
Masik, szepen leirtam, hogy azon a lapon 4GHZ nem bootolt be 1,25V alatt, ha megnezted volna a kepet akkor lattad volna, hogy az ASUS MAXIMUS 1,23V-n is bebootolt. A tag nem hiszi el, hogy a proci kihuzza a 4,5GHz-et, en pedig ezt azzal cafoltam, hogy ime ez a kep a bizonyitek, /amit mar itt az elobb bemutattam/...de tovabb nem lehet huzni, mert ez a tap kurvara gyenge egy E8600 4GHz+8800GTX-hez 4GB RAM+3vinnyo+4ventihez....
Ezert szeretnem ha valaki hozzaertobb szolna hozza, tamogatna azt amit mondtam, hogy ezzel a tappal nem lehet tuningolni....
Kosz....
-
ponuda
csendes tag
válasz
krammerka #21130 üzenetére
http://img15.imageshack.us/i/45ghz1thermalrightifx14.jpg/
ez anno volt egy GIGABYTE lapon...namost az az erdekes, h azon 4giga nem jott ki meg booton sem 1,25V alatt, most pedig siman bebootolt 1,23V-n. Lehet RAM miatt is volt, nem tudom. Minden esetre nagyon erdekes, az a GIGABYTE lap nekem komolyabbnak tunt anno, most lettem csak ra figyelmesebb, hogy ha minimalisan de akkor is kiseebb Vcore-on is bebootol..Ja, MAXIMUS lap, ami RAMPAGE biosszal ketyeg.
-
ponuda
csendes tag
Lenne egy kerdesem. Van egy tag aki nem hiszi el, hogy az e8600asom megy 4,5ghz-en. Namost, valamikro januarban csinaltam egy tesztet, szkrinsat meg minden, es azt hiszi netes. Mondtam neki, hogy jelelnleg egy asus maximus lapon van a proci, ezmellett egy 8800gtx meg 4 venti, es hogy meg ha akarnam se tudnam tovabbnyomni a procit mert gyenge tap...szeretnem, ha ezt vki megerositene v megcafolna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest