Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Sziasztok!
EZT a kérdést itt is feltenném a hozzáértőkhöz, mert úgyis ide akarok majd jönni vele ha meglesz
-
nihill
őstag
Na hát sehova se jutottam a tuningolással.
Szinte bármit állítok, utána újraindításnál Safe Modeban indul a BIOS, és kéri az adatok megváltoztatását.
De még csak lefelé sem tudom állítani a sebességet.
Pl. FSB meg minden marad alapon, CPU szorzót visszább veszem, szinte biztos hogy nem engedi így bebootolni. Vagy ha nem egyből akkor néhány boot után beszól hogy safe mode, csináljak valamit. Legjobb eredményem 2,5-ös procival 2,7, de ezt is csak úgy hogy minden szorzót hagytam auton, és az FSBt emeltem csak (RAM természetesen vissza véve). De így is csak néhányszor bootolt be. Próbáltam fesz. emelést is, de semmit nem javult.
Olyan mintha nem a CPU képességei korlátoznának be, hanem valami más, de mi
Ja és a NB szorzót bárhova is rakom, mindenképpen *10-el fogja számolni a valóságban.
Netes reviewet amit találtam erről a prociról, ott 2,95-re húzták fesz emelés nélkül, szóval lehetne ezt tuningolni, csak mit rontok el?
Bármilyen ötletet/tanácsot szívesen veszek -
nihill
őstag
válasz
werszomjas #33819 üzenetére
Megnyitod a feladatkezelőt és játék után visszanézed.
-
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő 2. konfigon lehetne annyit húzni, hogy érezhetően csökkenjen a néhány játékban jelen lévő CPU limitem?
Próbaképp ráraktam +125MHz-t, de nem vettem észre semmi javulást tőle.
Érdemes egyáltalán próbálkozni vele? Javulhat annyit hogy ne csak tesztprogramban lássak különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest