Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkész
tag
Üdv.
Egy pillanatra átpártoltam a sötét oldalra(AMD
) és valahogy teljesen más mint az intel..... az alaplapom egy Giga 890fxa-ud7 de rengeteg beállításí lehetőség van rajta és sajna a nagy részéről azt sem tudom mi az. Eddig annyit tettem vele hogy az fsb-t megemletem de ezzel együt igaz később de észrevettem hogy a ramokat is átállította1333-ról xxxx-re és mivel nem kimondott tuningmemok nem is akarták ezt a dolgot,viszont nem találtam olyan beállítást amivel visszaállíthatom csak olyat amivel a szorzóját lehet változtatni de igy nem is jön ki az alap.....ha tudnátok valami prima beállítást ehez az megköszönném.
-
-
cserkész
tag
válasz
darál0w #24093 üzenetére
Ezek a te szavaid:
nb feszt fixáld ram mennyiségétől függően 1.2-1.3V között. 2gb-4gb. (ez 1,2 lett)
fsb termination 1.2V
pcie freki 100.
pll 1.5V
procifeszt is ugye orajeltől függően...
ramoknak meg add oda a gyári feszt...Tehát a proci fesz:1,208V
Most 3,325 Ghz-en jár stabilan.....ahogy mondtad 10kör futtatam az i.b.t.-vel
-
cserkész
tag
Megnéztem az ibt-vel és nem ment 60 fok fölé viszont a 3. kör után kiirta hogy a rendszer instabillá vált és leáll
Visszavettem az fsb-t most 3333mhz-en megy,lefutattam a 10kört és a max most is 60 fok volt.... Esetleg egy kis feszemelés segithet? vagy azt a 3,6ghz-et már nem birja....
-
cserkész
tag
11966
A legnagyobb hő: cpu 1mag 48C cpu 2mag 52C
-
cserkész
tag
3,325ghz 1,208V PCIE freki 100-on ramok visszaállítva!!!!
Mindjárt megizzasztom és elválik....eddig (3d mark06 115xx pont) ezzel a procival 2gb ram és egy 4850 1gb (glaciator) Kiváncsi vagyok....
-
cserkész
tag
Üdv
Egy e7200-at járatok 3ghz-en,max terhelés alatt sem megy fel 48 fok fölé. Egy alpenföhn nordwand-dal hütőm a fesz:1,1V Feljebb emelhetem még egy kicsit ugy hogy stabil maradjon? És mennyi az a hő amivel még nem okozok benne kárt?
Gondolom 65-70 fok már nem egészséges....
-
cserkész
tag
sziasztok,egy kis segitséget szeretnék kérni....van egy msi p7n platinum sli alaplapom és a bios-ba belépve nem engedi a proci teljesítményét növelni,a régi alaplapomnál simán tudtam állítani ennél rá sem enged lépni...mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest