Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispista92
csendes tag
hello.
Sikerült emelni az fsb-n 100 mhz-t de tovább nem megy. Ja és mg órajelen is emelt 200mhz-t. De még mindig hiába emelem a feszt semmi nem történik csak a fesz emelkedik. -
kispista92
csendes tag
Amugy hogy kell visszaállítani a biosban mindent gyárira???
-
kispista92
csendes tag
Köszönöm szépen
-
kispista92
csendes tag
Ja és nem tudsz olxan programot amivel meg tudom figyelni a gép feszültségét és hőmérsékletét?? Tehát hogy mennyi fesz van a prociban, ramban stb. és ezek hőmérsékletét figyeli. Előre is köszi.
-
kispista92
csendes tag
Hello.
Köszi a segítséget de nem segített ugyan olyan szar. Amúgy nekem muszály feszt emelnem 10-15%-os tuningnál is mert az alaplap nem engedi csak úgy állítani az órajelet.
Tehát csak fesz emeléssel tudom emelni az órajelet. -
kispista92
csendes tag
Hello.
Köszi a gyors választ.
Igen biztos, hogy save and exittel lépek ki már vagy 6szor próbáltam újra.
Tudomásom szerint 1 ddr2-es 667 mhz-s ram van a gépben és a proci fsb 533 tehát jónek kell lennie. Amúgy a ramnak is adtam feszt és úgy se jó. Jah és tegnap is próbáltam akkor működött, de mára minden visszaállt alapra. Ma próbáltam és semmi nem megy. Se az fsb se a mag órajel. Pedig látom a cpu-z-ben is hogy növekedik a fesz és ez is bizonyítja hogy save and exittel lépek ki de az órajelek meg sem moccannak. -
kispista92
csendes tag
Hello.
Lenne egy problémám. Szeretném tuningolni elavult intel celeron 3.06-os procimat.
Egy foxconn 915 series alaplapom van. Alaplap azonosítója 12/25/2004-Grantsdale-6A79DFK9C-00. BIOS típusa Phoenix - AwardBIOS v6.00PG. BIOS verzió I915 Series 42BF1P17 122504. Múltkor sikerült emelni valamennyit az órajelen a feszültség emelésével de most valamiért nem megy. Adtam nek +0,1v-ot is de meg se moccan. Az fsb-t is próbáltam állítani de az se ment, mert mindíg amikor beállítottam ahogy beléptem a windows-ba hogy megnézzem cpu-z-vel mit sikerült alkotni akkor semmi sem változott, és ha vissza megyek a biosba akkor látom hogy az fsb az eredeti beállításon van. Pedig multkor valahogyan sikerült. Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest