Hirdetés
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Süni 1985 F #30046 üzenetére
CoD2 (nem röhög)
végülis meg van neki fps, de füstben eléggé lemegy neki. Ezért akar húzni rajta többek között.
Az alaplapot meg átmegyek és megnézem, mert ha megkérdezem tőle csak forogni fog a szeme -
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Tuningoltam már párszor, pár dolgot (vga, cpu), de azok mind a sajátaim voltak és jelen esetben haverom gépét kéne tuningolnom, ugyanis megkért rá, hogy kicsit emeljek a gépe teljesítményén.
Először is a cpu az egy: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs)
A vga: nVidia 9500gtElső kérdésem, hogy van-e értelme tuningolnia e mellett a vga mellett? A másik, hogy mivel tudnék tuningolni, mert BIOS-ban nem szeretnék nyúlkálni (ahhoz türelmetlen vagyok), viszont egy egyszerű programmal könnyedén megoldanám. (Lenne program, ami most így afejemben van csak azok mind AMD kompatibilisek, eddig csak AMD procim volt)
Illetve VGA-hoz MSI afterburner jó lesz? Én a mostanit is abban húztam.
Előre is köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest