Hirdetés
- IFA 2025: Éles hangon
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
aleister #10540 üzenetére
Köszönöm szépen az egyértelmű választ!
Most egy picit húztam a procin. Az FSB-t 210-re emeltem és minden ok. Jelenleg 3255 MHz-en ketyeg a 3100 alaphoz képest. A RAM most 814 MHz. Igazából nem merek többet ráadni
Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó
Viszont azt is tudom, hogy nem lehet olyan nagyon tuningolni az AMD-ket. Köszönöm!:-)
-
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! A következő lenne a problémám. Van agy Gigabyte GA-MA770-DS3 alaplapom egy Athlon X2 6000+ os procim(3.11 GHz) és 2x2 GB CSX 800 MHz-es RAM-om. A gép kb. fél éve lett összerakva azóta úgy van, egyáltalán nem tunigoltam soha, egyébként minden szupi a géppel, kivéve annyit, hogy a ramok "csak" 777 Mhz-en járnak, vagyis ugye 389-en. Csupán annyit szeretnék, hogy hogyan tudnám legalább kihasználni azt a 800-at? Igaz hogy csak 21 Mhz a különbség dehát mégis szeretném ha menne ahogy kell..Ismétlem, hogy semmihez sem nyúltam minden alap beállításon van..
Mi állítsak be hogy jó legyen? Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest