Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

SpongyaBob veterán válasz  aleister

üzenetére aleister

üzenetéreKöszönöm szépen az egyértelmű választ!  Most egy picit húztam a procin. Az FSB-t 210-re emeltem és minden ok. Jelenleg 3255 MHz-en ketyeg a 3100 alaphoz képest. A RAM most 814 MHz. Igazából nem merek többet ráadni Most egy picit húztam a procin. Az FSB-t 210-re emeltem és minden ok. Jelenleg 3255 MHz-en ketyeg a 3100 alaphoz képest. A RAM most 814 MHz. Igazából nem merek többet ráadni Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó Viszont azt is tudom, hogy nem lehet olyan nagyon tuningolni az AMD-ket. Köszönöm!:-) Viszont azt is tudom, hogy nem lehet olyan nagyon tuningolni az AMD-ket. Köszönöm!:-)
- 

- 

SpongyaBob veterán Sziasztok! A következő lenne a problémám. Van agy Gigabyte GA-MA770-DS3 alaplapom egy Athlon X2 6000+ os procim(3.11 GHz) és 2x2 GB CSX 800 MHz-es RAM-om. A gép kb. fél éve lett összerakva azóta úgy van, egyáltalán nem tunigoltam soha, egyébként minden szupi a géppel, kivéve annyit, hogy a ramok "csak" 777 Mhz-en járnak, vagyis ugye 389-en. Csupán annyit szeretnék, hogy hogyan tudnám legalább kihasználni azt a 800-at? Igaz hogy csak 21 Mhz a különbség dehát mégis szeretném ha menne ahogy kell..Ismétlem, hogy semmihez sem nyúltam minden alap beállításon van..  Mi állítsak be hogy jó legyen? Köszönöm szépen! Mi állítsak be hogy jó legyen? Köszönöm szépen! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most jelenleg az időzítések 5-5-5-18. Köszönöm a választ előre is!
 Most jelenleg az időzítések 5-5-5-18. Köszönöm a választ előre is! Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó
 Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó Igazából szeretném a ramokat picit gyorsabbá tenni..ezt lehet? Mármint a proci engeni fogja? Mert "hivatalosan" a 6000+ csak ddr2 800-at támogat
 Igazából szeretném a ramokat picit gyorsabbá tenni..ezt lehet? Mármint a proci engeni fogja? Mert "hivatalosan" a 6000+ csak ddr2 800-at támogat