- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni egy jó kis progit amivel kideríthető mennyire működik stabilan egy húzott gép (proci)?
Van egy Abit KD7-es alaplapom amiben eddig egy 1700 as athlon ketyegett de gondoltam, ha már régen nem volt annyi pénzem, hogy megvegyem az alaplapba a legjobb procit a leggyorsabb memoriával akkor majd most tuningolunk egy kicsit a régi gépen.
Az alaplap biosa maximum athlon +3000(333) et támogatja a leírás szerint de a kézi beállításoknál megadható magasabb fsb is. Gondoltam én tökéletes lesz a gépbe egy Athlon XP +3000(400) és egy 1GB-os 400-as Samsung ram mert hát ugye az FSB a lényeg mint tudjuk. Az elképzelés jó de nem olyan egyszerű a dolog.
Memteszt tökéletesen lefut, boot cd-ről tökéletesen fut a windows DE amint a winchesterről bebootol a gép, összeszakad a windows. Utoljára fogta magát és a winchester leált mint ha a tápot kihúztam volna belőle. A probléma, hogy ezután nem lehet többé elindítani a wint még a régi procival sem (sajnos újratelepítés).Gondoltam már arra, hogy szar a tápegység vagy az alaplap (van 3 pupos kondi rajta) de a régi procival stabilan megy a gép.
Valami tippet tudnátok adni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest