Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Sziasztok!
Régebben próbálgattam feljebb tornászni a processzor órajelét. Ment is, csak instabillá vált a rendszer. Már a legapróbb módosításokra is "kép kimerevedős hang beragadós" fagyással válaszolt, fesz emeléssel csak csínján próbálkoztam. Most updateltem egy videókártyát, és gondoltam újból megpróbálkoznék vele. A configom az adatlapomon van, ha valaki ráér, és lenne olyan kedves Ádámtól-Évától elindulni velem ezen az úton, azt megköszönném. -
dannyl
addikt
Sziasztok!
Egy stabil CPU (meg esetleg VGA) tuningot szeretnék az alább iconfigomon:
Mivel érdemes kezdeni? Légyszíves részletesen (mit és hol állítsak) próbáljatok segíteni.
Köszi szépen.
Egyéb részletek a profilomban.JA!!! És miért írja a windows 8 a RAM-nál, hogy "8 Gb (használható 6 Gb)" ???
-
dannyl
addikt
válasz
VaniliásRönk #486 üzenetére
Köszönöm!
-
dannyl
addikt
Üdv! kérdésem lenne. AMD 3800+ X2 tuningnál a Hyper Transport szorzóját mennyire érdemes lecsökkenteni amikor már nem akar indulni a masina? Tulajdonképpen mennyit lassul tőle a gép? Esetleg bővebb leírás is érdekelne a HT-ról... köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest