Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régebben próbálgattam feljebb tornászni a processzor órajelét. Ment is, csak instabillá vált a rendszer. Már a legapróbb módosításokra is "kép kimerevedős hang beragadós" fagyással válaszolt, fesz emeléssel csak csínján próbálkoztam. Most updateltem egy videókártyát, és gondoltam újból megpróbálkoznék vele. A configom az adatlapomon van, ha valaki ráér, és lenne olyan kedves Ádámtól-Évától elindulni velem ezen az úton, azt megköszönném. -
Sziasztok!
Egy stabil CPU (meg esetleg VGA) tuningot szeretnék az alább iconfigomon:
Mivel érdemes kezdeni? Légyszíves részletesen (mit és hol állítsak) próbáljatok segíteni.
Köszi szépen.
Egyéb részletek a profilomban.JA!!! És miért írja a windows 8 a RAM-nál, hogy "8 Gb (használható 6 Gb)" ???
-
válasz
VaniliásRönk #486 üzenetére
Köszönöm!
-
Üdv! kérdésem lenne. AMD 3800+ X2 tuningnál a Hyper Transport szorzóját mennyire érdemes lecsökkenteni amikor már nem akar indulni a masina? Tulajdonképpen mennyit lassul tőle a gép? Esetleg bővebb leírás is érdekelne a HT-ról... köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kutya topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Küszöbön az androidos PC-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest