Új hozzászólás Aktív témák
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47219 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ, azóta egyébként megoldódott a probléma, ddu-ztam a divert,újraraktam a drivert és a játékot is, illetve szétkaptam a gépet és kapott egy alapos tisztítást. Valószínűleg kilazulhatott a kártya, mert mielőtt szétszedtem a gépet felvillant egy fehér led az alaplapon és miután összeraktam tökéletes volt már. Azóta egyébként 160-180 FPS között mozgok offstream, de kipróbálom mindenképpen amint lesz egy kicsit több időm tesztelgetni az OC-t. Köszönöm a sourceokat, kicsit nehéz eligazodnom a fórumon
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47211 üzenetére
10 perces tesztet futtattam, ezekkel az eredményekkel:
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47209 üzenetére
Nem, sajnos még semmi ilyet, teljesen új az egész téma számomra, de úgy is fogok játszani nemsokára, akkor beizzítom a programot.
Fontos információ hogy kompetitív beállításokkal játszom, tehát minden grafikai beállítás a teljesítményre és nem a kinézetre van konfigurálva a játékban,minden low beállításon van, illetve minden ami nem szükséges ki van kapcsolva.
-
drnati
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, van egy konfigom, amiből úgy érzem nem igazán tudom kihozni jelenlegi állapotában a maximumot. Elsősorban a kártyán és a procim szeretném húzni, természetesen ha szükséges hozzá akkor a ramot is. Nem tudom hol kezdjem, elég ingoványos talaj számomra ez az egész, mert eddig ha ismerősökhöz fordultam vagy különféle Facebook csoportokban érdeklődtem, szinte mindig leráztak hogy mit akarok ezen a gépen húzni, jó ez így, illetve hogy minek érdekel az ilyen nőként, egyszerűen csináltassam meg mással.Ettől függetlenül szeretném magam kicsit belevetni, és a dolgok mögé látni alaposabban
Jelenleg játékra, streamelésre és videó vágásra/renderelésre használom és erre is használnám a jövőben. Legfőképpen Warzone szokott nálam terítéken lenni a preferált játékok terén, és itt tapasztalom egyedül hogy többet is ki lehetne hozni FPS terén, mint a jelenlegi 140-150-es általános FPS érték.Videókártyánál a WZ config fileok, nvidia control panel és windows beállításokon már túl vagyok.
Specifikációk:
CPU: Ryzen 9 5950 x
GPU: MSI GeForce RTX 3090 Suprim X
Ház: NZXT H7 Flow White
Hűtés: NZXT KRAKEN X73 AIO Liquid Cooler White
PSU: Corsair HX1200 1200W
RAM: 32 GB G.Skill Trident Z Neo RGB DDR4 3600MHz CL16
MOBO: Asus ROG B550-FTudnátok nekem segíteni hogy hol kezdjem az egészet és hol érdemes olvasgatni?
Köszönöm ha hozzájárultok valami hasznossal
Natessia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest