- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
robikaa99
csendes tag
válasz
G4bi89 #41856 üzenetére
Az mitől van, hogy most visszavettem mindent ugy ahogy eredeti állapotában volt, de még mindig ugrál a core voltage 1.4 ről 1.2 re és a mhz pedig 2700ről 2000, vagy 900mhz re...cpu-z programmal nézem, lehet h ezzel van vmi gond? játékokat viszi meg nem lassú..ja és rosszul irtam a proci tipust nem 455 hanem 425.
-
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Megtaláltam asszem ez volt az én régi beállításom a procival s lappal [link]
De egyébként szerintem itt z első hsz-ben minden benne van [link]
A cpu _z meg azért ír kevesebbet mert elég rendesen droppol a lap nem bírja a beállítot feszt hozni, van némi feszültség esés , terhelés alatt még nagyob a fesz ingadozás.
(#41814) Nirvanus
Ha nincs tuning és lap támogatja a procit akkor mindenképp rakhatsz bele, de nem vagyok benne biztos , hogy a lapod támogatja a xeon procit, a lapon a vrm-et ne félsd ha nincs tuning és szelőzés is van simán bírnia kell. -
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Lehet egy pár dolgot ki kellene kapcsolni de már nem emlékszem miket.
Nos a ramod 800as lehet kevés neki az 1,8v annak sem ártana több ha nem tudod visszaosztani hogy nagyjából 800Mhz en ketyegjen.
ezenkívül emelhetsz kicsit a cpu vcore voltage-on max 1.4v
333As fsb felett adhatsz kicsit a fsb termination voltage-nak max az is 1.4v de ne ennyi legyen az első érték kisseb lptékben állísd ugyan így a cpu feszt is.
a ramnak tolhatsz 2v ot is szerintem annyi a gyári fesz amin megy s elvileg olyan 880-900mhz ig szokták is bírni a tempót, ha nem akkor az időzítéseket be kellene állítani cl 5 re azaz 5-5-5-15 re kézzel manuálisan. akkor talán megy majd feljebb is ha nem lehet jobban visszaosztani a ramot.
Ha jol emlékszem olyan 370 fsb-ig bírják ezek a procik ebben a lapban, ha hazamegyek ránézek , mert volt pont ilyen konfigom nekem is .
S talán van még pár képem.
tesztelj intel burn tesztel , a lehetőleg adható max memóriát állísd be rajta , ha a hőfokok , nem haladják meg a 80c-t és stabil a gép akkor maradhat a beállítás. 80 fölé ne engedd a procit .ami annyit jelent ha netán stabil , hogy visszáb veszed a tempót + a feszt is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest