Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Szia!
A procidat és a memóriát is lehet húzni. A hűtő biztosan el fog boldogulni vele.
A procinál a 8 as szorzót hagyd meg az FSB-t 333 ra próbáld állítani, ami 2 szorzóval 666MHz -et jelent a RAMoknak. Így 2664 MHz -en fog menni a proci.
Itt a fórumon találsz 8*400 as beállítást is, de ehez szerencse is kell.
Ehez a procidnak is feszt kell emelned. A fesz emelést csak nagyon óvatosan!A rendszeredet alkotó egységek határozzák meg, hogy mit lehet belőle kihozni. Ezt mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia.
Ha mindennel megvagy teszteld a stabilitást Prime95, Orthos programokkal. -
Pörp
senior tag
Szerintem VGA-t kellene lecserélned, az a leggyengébb láncszem. Nem ártana egy 800-as RAM se a tuninghoz. Az hűtő elég jó, a proc akár 3Ghz-en is járatható, de szerintem:
E2140 8*340=2720MHz
Kingstone: 2*340=680MhzEgyszerű FSB emelés, ha szükésges emelni kell a CPU magfeszültségén nagyon óvatosan kis lépésekben. Nem tudom milyen ram szorzók vannak az IL9 Pro BIOS-ában, de ha be lehet lőni a RAM-ot 670 környékére, lehet próbálkozni nagyon CPU órajellel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest