Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Smells #43736 üzenetére
Ez most rajtam kifogott, nem hallottam ilyenről.
9%-nak nem kellett volna kárt okoznia, reboot után elvileg alapértékre áll vissza ha fagy(ha jól tudom), hűtő illeszkedik rendesen? Hőfokok rendben voltak? Eddig nem volt probléma? Más táppal(lehet az halt meg) se jó? Milyen táp volt benne? -
Tito30
tag
válasz
Smells #43726 üzenetére
A windowsban anincs AMD Catalyst Conrol Center. Ez egy amd-vagy ismertebb néven Ati kártyákhoz való,vagy telepíthető szoftver. Semmi köze a bioshoz sem pedig a cpu-hoz. Ez a program kizárólag a videókártyát tudja vezérelni. Ha ott állítgatod a csúszkát,akkor könnyen gáz lehet (kék ablak,szines csíkozások,stb...) a videókarival. Ha videókarit szeretnél tuningólni,ahoz is van egy program amivel a kártya biosában tudsz túrkálni.Van egy jó hírem,a kártyán kívűl minden megússza a manővereket. A cpu-t az alaplap biosában tudod állítgatni. A catalystban elálítottál valamit úraindítással és az alapbeállításokat visszaállítva tudod használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest