- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Smells #43736 üzenetére
Ez most rajtam kifogott, nem hallottam ilyenről.
9%-nak nem kellett volna kárt okoznia, reboot után elvileg alapértékre áll vissza ha fagy(ha jól tudom), hűtő illeszkedik rendesen? Hőfokok rendben voltak? Eddig nem volt probléma? Más táppal(lehet az halt meg) se jó? Milyen táp volt benne? -
Tito30
tag
válasz
Smells #43726 üzenetére
A windowsban anincs AMD Catalyst Conrol Center. Ez egy amd-vagy ismertebb néven Ati kártyákhoz való,vagy telepíthető szoftver. Semmi köze a bioshoz sem pedig a cpu-hoz. Ez a program kizárólag a videókártyát tudja vezérelni. Ha ott állítgatod a csúszkát,akkor könnyen gáz lehet (kék ablak,szines csíkozások,stb...) a videókarival. Ha videókarit szeretnél tuningólni,ahoz is van egy program amivel a kártya biosában tudsz túrkálni.Van egy jó hírem,a kártyán kívűl minden megússza a manővereket. A cpu-t az alaplap biosában tudod állítgatni. A catalystban elálítottál valamit úraindítással és az alapbeállításokat visszaállítva tudod használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest