- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riantune
csendes tag
válasz
IO.sys #46357 üzenetére
Érdekességképpen egy újabb párbeszédet osztok meg veled, amit az imént olvastam az alaplap topic-on:
Kérdés:
- Sziasztok! Sima 8700 alá keresek egy jó ár értékű lapot, egy M2 menne bele.Válasz:
- Az alzánál 25-ért best buy az ASUS ROG STRIX B360-G matx-ben vagy az MSI B360M BAZOOKA míg atx-ben az MSI B360-A PRO vagy ha van kicsit több akkor ASRock Fatal1ty B360 Gaming K4...ha meg nagyon akarsz spórolni akkor ASrock B360 vagy B360M Pro4, de ők kicsit fapadosabbak és szeret melegedni (kis alulfesz+szellő és minden okés vele). Power limiteket ne felejtsd kitolni.Látod ezt? Én is hasonló választ kaptam pár hete. Mindössze ennyit. Ezzel az információval kellett továbblépnem nekem is. Alulfesz+power limit kitolás. Se több, se kevesebb. Ahogy kérdezted, hogy mi a cél vele, hát annyi, amennyi a fent látható adott válaszból kiderül. Próbálok megoldást találni. Gondoltam a legjobb helyre írok be ide ebbe a kezdőkhöz szóló tuning topic-ba, hátha majd itt megfejtik a feladványt.
-
riantune
csendes tag
válasz
IO.sys #46357 üzenetére
Valószínűleg nem értek annyira hozzá, hogy válaszolni tudjak a kérdésedre, vagyis hogy mit szeretnék az alulfesszel és a power limit kitolással. Mit szerethetnék? Én elsőre úgy értlemeztem, hogy azért kaptam ezt a tanácsot, hogy ezen beállítások megfelelő végrehajtása után nem fog annyira melegedni az a VRM. Gondolom. Ezen túlmenően sajnos nem tudom megmondani, hogy miért kaptam pont ezeket az infókat. Ha nem esik nehezdre világosíts fel kérlek. Mik a lehetőségeim? A vas kippatintása például jól hangzik. Van értelme egyáltalán nekiszaladni az említett alkatrészeimmel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest