- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- RAM topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
kzolee216 #46193 üzenetére
Alaplapcsere mi?
Én is már rootkitet kerestem amúgy, hogy mi a tosz van? Amíg ment a keresés lehiggadtam valamennyire és átagyaltam, hogy mi változhatott és adta magát, hogy update, onnan meg már beugrott.
Az volt a szerencsém, hogy nem ugrálok már annyira, ugyanazokkal a címekkel bohóckodom, amennyi időm van és emiatt biztos voltam, hogy nem a hardver kevés.
Nem kis G vitamin ez így szájon át beadva.
Elsőre dühöngtem, de aztán utólag átgondolva nyugatEUs gazdagéktól ha emiatt jönnek majd a használt procik langyos fing árban, ám legyen.
Én kinyomom. Ha vírusos lesz visszatöltöm az elmentett lemezképet. Lusta vagyok, utálnám a vackokat updateelni utána, de azért annyira az sem nagy kaland.
Ha tényleg ocó a használt cucc, ám legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- i7-13700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest